ULLERN ALLÈ 49

ULLERN ALLÈ 49

Prisantydning 8.200.000,-
Omkostninger 217.812,-
Totalpris 8.469.067,-
P-rom 149m2
Byggeår 1982
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.810,-
 • Fellesformue
  88.327,-
 • Fellesgjeld
  51.255,-
 • Ligningsverdi
  2.289.235,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Gjennomgående 152 kvm terrasseleilighet i 3 etg - Flott utsikt - Garasjeplass - Peis - 2 Terrasser - Oppussingsobjekt

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i et meget attraktivt og veletablert boligområde innerst i blindvei på Åsjordet/Ullern med T-bane i umiddelbar nærhet som har avgang hvert 15. minutt, samt kort vei til buss (nr. 23) fra Ullernchausséen.

Området er stille og rolig, og man har kort avstand til det meste. CC Vest med alt av servicetilbud befinner seg bare 5 minutter unna med bil, enkel adkomst til Oslo sentrum (12 min. til Nationaltheatret) eller mot Bekkestua (7 min.) med T-bane som går hvert 15. minutt (fra Åsjordet T-banestasjon), samt nevnte buss fra Ullernchauséen og fra Vækerøveien. Kun 2 minutters gange over hyggelig og velstelt fellesareal til nærbutikksenter med bl.a. post i butikk, søndagsåpen nærbutikk, renseri og tannlege. For øvrig er det ca. 200 meter til treningssenter og legevakt (i Silurveien), gangvei til barnehager og ca. 150 meter til Bjørnsletta skole (1-10 kl.). For øvrig ikke langt til tennisklubb ved Ullern kirke.

Meget velholdte og pene parklignende grøntarealer med frukttrær, bærbusker, benker, lekestativ, turstier og store gressplener. Her kan man nyte våren og sommeren i den store haven, eller på sin egen private terrasse. Om vinteren forvandles parkområdene til en hyggelig vinteridyll.
Det er også kort avstand til både Bestumkilen og Lysaker/Sollerudstranden med bademuligheter og småbåthavn. Sykkelstier langs vannet mot Bygdøy og Aker Brygge

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 26 snr. 96 orgnr. 971481595 i Oslo kommune

Adresse

ULLERN ALLÈ 49
0381 Oslo
3. etasje

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.