ULLERN ALLE 59

ULLERN ALLE 59

Prisantydning 8.900.000,-
Omkostninger 232.912,-
Totalpris 9.188.429,-
P-rom 166m2
Byggeår 1982
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.163,-
 • Fellesformue
  94.815,-
 • Fellesgjeld
  55.517,-
 • Ligningsverdi
  2.621.132,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Endeleil. på 166 kvm med flott terrasse - stort potensiale - meget barnevennlig - kort vei til off. komm. & butikk

Høydepunkter

Velkommen til en stor, lys og hyggelig endeleilighet på hele 166 kvm.

Svært stille og rolig beliggende i Generallunden boligsameie med store flotte grøntarealer som er parkmessig opparbeidet. Meget barnevennlig, med lekeplasser og store uteområder.

Stor sydvendt markterrasse med gode solforhold. Direkte adkomst til felles hageanlegg.

Leiligheten har i dag 3 store soverom, 2 store bad, separat vaskerom, store boder (potensiale for walk in closet etc.) Separat kjøkken med vindu, og direkte adkomst til spisestue.

Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet, med svært privat terrasse.

Det medfølger 1 stk garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Ca. 3 min. gange til t-bane.

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i et meget attraktivt og veletablert boligområde innerst i blindvei på Åsjordet/Ullern med T-bane i umiddelbar nærhet som har avgang hvert 15. minutt, samt kort vei til buss (nr. 23) fra Ullernchausséen.

Området er stille og rolig, og man har kort avstand til det meste. CC Vest med alt av servicetilbud befinner seg bare 5 minutter unna med bil, enkel adkomst til Oslo sentrum (12 min. til Nationaltheatret) eller mot Bekkestua (7 min.) med T-bane som går hvert 15. minutt (fra Åsjordet T-banestasjon), samt nevnte buss fra Ullernchauséen og fra Vækerøveien. Kun 2 minutters gange over hyggelig og velstelt fellesareal til nærbutikksenter med bl.a. post i butikk, søndagsåpen nærbutikk, renseri og tannlege. For øvrig er det ca. 200 meter til treningssenter og legevakt (i Silurveien), gangvei til barnehager og ca. 150 meter til Bjørnsletta skole (1-10 kl.). For øvrig ikke langt til tennisklubb ved Ullern kirke.

Meget velholdte og pene parklignende grøntarealer med frukttrær, bærbusker, benker, lekestativ, turstier og store gressplener.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.