Ullern Allé 67

Ullern Allé 67

Prisantydning 7.750.000,-
Omkostninger 196.472,-
Totalpris 7.946.472,-
P-rom 162m2
Byggeår 1982
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.578,-
 • Fellesformue
  77.610,-
 • Ligningsverdi
  2.010.095,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ÅSJORDET/ULLERN - 5-roms eierseksjon med 2 store terrasser, heis, peis, garasje, umiddelbar nærhet til t-bane og butikk - meget barnevennlig område med store grøntarealer

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i et meget attraktivt og veletablert boligområde innerst i blindvei på Åsjordet/Ullern med T-bane i umiddelbar nærhet som har avgang hvert 15. minutt.

Området er stille og rolig, og man har kort avstand til det meste. CC Vest med alt av servicetilbud befinner seg bare 5 minutter unna med bil, enkel adkomst til Oslo sentrum (12 min. til Nationalteateret) eller mot Bekkestua (7 min.) med T-bane som går hvert 15. minutt (fra Åsjordet T-banestasjon), samt buss fra Vækerøveien. Kun 2 minutters gange over hyggelig og velstelt fellesareal til nærbutikksenter med bl.a. post i butikk, søndagsåpen nærbutikk, renseri og tannlege. Flere skoler og barnehager i umiddelbar nærhet, bl.a. Bjørnsletta skole (1-10 kl.) og Kjosjordet barnehage som ligger kun et par hundre meter fra leiligheten.

Meget velholdte og pene parklignende grøntarealer med frukttrær, bærbusker, lekestativ, turstier og store gressplener. Her kan man nyte våren og sommeren i den store haven, eller på sin egen private terrasse. Om vinteren forvandles parkområdene til en hyggelig vinteridyll.

Det er også kort avstand til både Bestumkilen og Lysaker/Sollerudstranden med bademuligheter og småbåthavn, samt kort vei til marka med sine flotte turstier og løypenett.

Innhold

Innholdsrik og romslig 5-roms eierseksjon beliggende i 1. etasje. Primærrom utgjør 162 m² som omfattes av entré, stue med peis og utgang til sydvendt terrasse, spisestue med utgang til nordvendt markterrasse, kjøkken i åpen løsning mot spisestuen, grovkjøkken i tilknytning til kjøkken, tre soverom, omkledningsrom/walk-in garderobe med adkomst fra det ene soverommet og badet, bad/wc/vaskerom og dusjbad/wc.

Det er hovedsakelig lettvegger i leiligheten med soilrør plassert sentral i leiligheten, så det er flere muligheter for omdisponering av rommene hvis ønskelig.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.