ULLERN ALLE 9

ULLERN ALLE 9

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 185.692,-
Totalpris 7.152.517,-
P-rom 99m2
Byggeår 1983
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.874,-
 • Fellesformue
  21.419,-
 • Fellesgjeld
  66.825,-
 • Ligningsverdi
  1.681.464,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

4-roms topp/endeleil. med to solrike terrasser - 2 garasjeplasser - peis - 2 bad - nær off-komm - 2(3) soverom.

Høydepunkter

Lys og velholdt 4(5)-roms topp- og endeleilighet.
Boligen er gjennomgående med terrasser på hver side, samt vinduer på endevegg mot nord.
Det er gjennomført en innvendig oppgradering/renovering i perioden 2004-2008 som inkluderer nytt kjøkken, oppussing av begge bad, samt generell standardheving av de fleste innvendige overflater.

I tillegg til bod på hver terrasse, disponerer boligen bod i garasjeanlegg, samt 2 garasjeplasser i lukket og låst garasjeanlegg.

Pent opparbeidede fellesarealer med parklignende områder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangstier.

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern. Kort gangavstand til T-banestasjon på Åsjordet hvor man også finner nærbutikk.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern. Kort gangavstand til T-banestasjon på Åsjordet hvor man også finner nærbutikk, samt offentlig ladestasjoner for el-bil. Pent opparbeide fellesarealer med parklignende områder, sittegrupper, lekeplass og asfalterte gangstier. Gangavstand til flere skoler og barnehager.

Området har ellers flotte rekreasjonsområder bl.a. langs Lysakerelven og i Mærradalen, med turstier/skiløyper videre oppover mot Sørkedalen og Nordmarka. CC Vest og Røa like ved har et rikholdig utvalg av service- og forretningstilbud med eksklusive kolonialforretninger, vinmonopol, post, bank, apotek, treningssenter m.m.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 1059 snr. 19 orgnr. 971289163 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.