ULLERNKAMMEN 21

ULLERNKAMMEN 21

Prisantydning 8.475.000,-
Omkostninger 219.042,-
Totalpris 8.694.042,-
P-rom 111m2
Byggeår 1976
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.840,-
 • Fellesformue
  10.947,-
 • Ligningsverdi
  1.710.017,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Eksklusiv og nyrenovert 4-roms med vid utsikt - sen kveldssol - to terr. - garasje - 2 bad - rolig og barnevenn. område

Høydepunkter

Eksklusiv og nyrenovert 4-roms med høy standard på materialer og inventar.
Leiligheten er ombygget og renovert høsten 2020.
Leiligheten inneholder stor og lys stue med utgang til østvendt terrasse med nydelig utsikt over Oslo. Åpen kjøkkenløsning fra HTH. Entré med inngang til bad 2, samt del av gang/hall som kan brukes som hjemmekontor / tv-stue / garderobeplass etc.
Det er i dag 3 store soverom i boligen hvorav ett soverom med utgang til vestvendt terrasse og som naturlig kan brukes som en stue nr 2.
Hovedsoverom med stor garderobe og direkte adkomst til hovedbad.
Soverom 3 ligger skjermet for seg selv og passer utmerket som gjesterom.
Det følger med en garasjeplass i felles garasjeanlegg, samt totalt 4 boder.

Beliggenhet

Meget attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Ullerntoppen mellom Ullern og Røa. Kort avstand til Røa Senter og få minutters kjøretur til CC Vest som byr på det meste av servicetilbud og et stort utvalg av forretninger.
Gangavstand til dagligvarebutikk på sameiets tomt, samt buss i Ostadalsveien. For øvrig kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane.
I nærheten finner man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter langs Mærradalen, som fører videre innover mot Sørkedalen og Nordmarka. Bademuligheter på Bogstad. Ullern og Røa Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, alpinanlegg, golfbane, idrettshall, tennisanlegg, treningssenter m.m.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 827 snr. 27 orgnr. 971493666 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.