Ullernkammen 22

Ullernkammen 22

Prisantydning 9.250.000,-
Omkostninger 240.622,-
Totalpris 9.490.622,-
P-rom 138m2
Byggeår 1976
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.287,-
 • Fellesformue
  19.068,-
 • Ligningsverdi
  2.163.054,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lekker og nyoppusset 5-roms endeleil. med to terrasser - trappefri adkomst - garasje - pent utsyn og sen kveldssol

Beliggenhet

Lekker endeleilighet med flott utsyn, beliggende i et attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Ullerntoppen mellom Ullern og Røa. Kort avstand til Røa Senter og ca. 7 min. kjøretur til CC Vest som byr på det meste av servicetilbud, herunder kafeer, vinmonopol, matvarebutikk, sportsbutikk og klesbutikker. Gangavstand til dagligvarebutikk på sameiets tomt, samt buss i Ostadalsveien.

For øvrig offentlig kommunikasjon som T-bane i nærheten, med snarvei til nærmeste T-banestasjon (Ullernåsen) ca. 650 m. fra boligen via Øvre Ullern terrasse 25 og 27.

I nærheten finner man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter langs Mærradalen, som fører videre innover mot Sørkedalen og Nordmarka. Bademuligheter på Bogstad. Ullern og Røa Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, alpinanlegg, golfbane, idrettshall, tennisanlegg, treningssenter m.m.

Skoler og barnehager:
Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Blant annet ligger Bjørnsletta skole (1-10 kl.) og Lysejordet skole (1-7 kl.) ca. 1,5 km. fra boligen. Både Montessori barnehage og skole er i umiddelbar nærhet. Av andre barnehager finnes Ullernkollen og Slalåmveien barnehage ca. 400 m. fra boligen.

Matrikkel

Gnr.28 Bnr.827 Snr.226 i Oslo kommune

Adresse

Ullernkammen 22
0380 Oslo
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

9 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer