Ullernkammen 28

Ullernkammen 28

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 109.042,-
Totalpris 4.009.042,-
P-rom 54m2
Byggeår 1976
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 1. mars
  Kl. 13.30 – 14.30

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.959,-
 • Fellesformue
  10.670,-
 • Ligningsverdi
  1.060.697,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Lys og velholdt 2-roms toppleilighet med vestvendt terr. - flott utsikt og svært gode solforhold - p-plass m. elbillader

Beliggenhet

Toppleilighet med flott utsyn, beliggende i et attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde på Ullerntoppen mellom Ullern og Røa. Kort avstand til Røa Senter og ca. 7 min. kjøretur til CC Vest som byr på det meste av servicetilbud, herunder kafeer, vinmonopol, matvarebutikk, sportsbutikk og klesbutikker. Gangavstand til dagligvarebutikk på sameiets tomt, samt buss i Ostadalsveien.

For øvrig offentlig kommunikasjon som T-bane i nærheten, med snarvei til nærmeste T-banestasjon (Ullernåsen) ca. 650 m. fra boligen via Øvre Ullern terrasse 25 og 27.

I nærheten finner man flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter langs Mærradalen, som fører videre innover mot Sørkedalen og Nordmarka. Bademuligheter på Bogstad. Ullern og Røa Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, alpinanlegg, golfbane, idrettshall, tennisanlegg, treningssenter m.m.

Skoler og barnehager:
Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Blant annet ligger Bjørnsletta skole (1-10 kl.) og Lysejordet skole (1-7 kl.) ca. 1,5 km. fra boligen. Både Montessori barnehage og skole er i umiddelbar nærhet. Av andre barnehager finnes Ullernkollen og Slalåmveien barnehage ca. 400 m. fra boligen.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 827 snr. 302 orgnr. 971493666 i Oslo kommune

Adresse

Ullernkammen 28
0380 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer