Ullernkammen 3

Ullernkammen 3

Prisantydning 18.800.000,-
Omkostninger 470.347,-
Totalpris 19.270.347,-
P-rom 168m2
Byggeår 2000
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.726,-
  • Fellesformue
    33.105,-
  • Ligningsverdi
    2.019.214,-

Kort om eiendommen

ULLERNÅSEN - Luksusleilighet/toppleilighet - Panoramautsikt mot fjorden - Heis - Peis - Stor terrasse - 3 garasjeplasser

Høydepunkter

- Panoramautsikt mot fjorden og byen
- Heis, peis og 3 garasjeplasser
- Elegant og eksklusiv hjørneleilighet med stor terrasse
- Renovert og betydelig påkostet i 2015
- Trappefri toppetasje på ett plan med heis ned til garasjeanlegg
- Eksklusivt, lite sameie med kun 8 seksjoner

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et rolig og etablert område på Ullernåsen. Kort avstand til CC-vest og Røa sentrum med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Gangavstand til dagligvarebutikk. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss fra Ullerntoppen eller fra Vækerøveien. Nærmeste T-bane stasjon er Åsjordet, alternativt Ullernåsen. Barnevennlig område med skoler og barnehager i nærheten. Større rekreasjonsområder finnes langs Lysakerelven eller inn Sørkedalen. Like ved boligen ligger Mærradalen med lysløyper og turstier.

Faste løpende kostnader

pr
Fellekostnader kr. 4 726 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr XXXX pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Stor entré/hall med garderobe og varmekabler. Stue/spisestue med peis og utgang stor dels overbygget terrasse ca. 28 kvm. TV-stue/bibliotek. Stort spisekjøkken med integrerte hvitevarer og varmekabler. 2 soverom hvorav hovedsoverom med skyvedørsgarderobe (opprinnelig 3 soverom). 2 dusjbad/wc med varmekabler. Bod/teknisk rom.

Megler

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.