Ullernkammen 6 (B)

Ullernkammen 6 (B)

Prisantydning 17.000.000,-
Omkostninger 1.222,-
Totalpris 17.001.222,-
P-rom 251m2
Byggeår 1955
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  2190m2
 • Bruksareal
  282m2
 • Bruttoareal
  318m2
 • Ligningsverdi
  3.875.733,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ULLERNÅSEN - Enebolig med garasje i svært attraktivt boligområde - Utsikt over byen og fjorden - Moderniseringsbehov - Stort potensiale - Gode solforhold

Høydepunkter

- Usjenert hage uten innsyn
- Høyt og fritt beliggende med nydelig utsikt
- Gode solforhold
- Moderniseringsbehov
- Stort potensiale
- Flere hyggelige uteplasser
- Pent opparbeidet hage

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, trygt og barnevennlig boligområde på Ullernåsen i Oslo. Området er svært attraktivt for alle generasjoner, med kort vei til butikker, skoler, videregående og flere barnehager. I tillegg er det ca. 10 min gange til Ullernåsen T-banestasjon og Ullerntoppen bussholdeplass. Blokkajordet bussholdeplass er også kun 15 min unna boligen. I nærområdet er lekeplassene jevnt fordelt, og området langs Lysakerelven har muligheter for bading.

Langs Lysakerelven er det fine gangveier som fører ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden. Idylliske Vækerø park er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Du kan også følge Lysakerelven opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad i ferskvann. Oslo Golfklubb på Bogstad kan tilby en av Europas beste golfbaner. For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk.

En rekke treningssenter ligger godt innen rekkevidde, deriblant Basic Norge og Elixia Røa, trening og bad.
Ellers er Røa bad et lekkert anlegg med blant annet 25-meter basseng, spa/terapibasseng, boblebad, barnebasseng, sklier og klatrevegg m.m.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer