Ullevålsveien 81

Ullevålsveien 81

Prisantydning 7.100.000,-
Omkostninger 17.599,-
Totalpris 7.164.599,-
P-rom 92m2
Byggeår 1930
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Åse Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Åse Jensen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.785,-
 • Fellesformue
  13.402,-
 • Fellesgjeld
  47.000,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

ADAMSTUEN - Attraktiv og romslig 3-roms med balkong og to ildsteder. Lekker og moderne leilighet med god standard. Lave omkostninger.

Høydepunkter

Attraktiv beliggenhet på Adamstuen
Balkong
To peiser
God takhøyde
Moderne leilighet med god standard
Beboerparkering

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv, sentral og tilbaketrukket beliggenhet i et meget populært strøk på Adamstuen/Bolteløkka. Flere butikker, caféer og servicetilbud i nærområdet. Åpent bakeri og Dekka Bord ligger rett rundt hjørnet. I tillegg er det nær offentlig kommunikasjon med trikk i Thereses gate, 37-bussen i Geitemyrsveien, 20-bussen ved Vestre Aker kirke, 21-bussen og flybussen fra Bislett. Gåavstand til sentrum, St. Hanshaugen, Stensparken, Idioten, Marienlyst park, Frognerparken, Majorstuen, Blindern samt til handelsgaten Bogstadveien med bredt utvalg av forretninger, utesteder og restauranter. Diverse butikker og caféer i Thereses gate. Vidars gate er en stille enveiskjørt gate. Sydvestvendt balkong. Utsikt mot friområdet Idioten fra soveromsvinduene. Gatetun i Vidars gate med benker og lekeapparater.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 785 pr mnd.
Eiendomsskatt utgjør kr 2.628,- for 2017 og er inkludert i fellesutgiftene.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

3. etg: primærrom utgjør 92 m2 som omfattes av entré, bad, wc, vaskerom, to soverom, forstue/Tv-stue, stue og kjøkken i åpen løsning.
sekundærrom utgjør 2 m2 som omfattes av kott

Meglere

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer