URTEGATA 24 A

URTEGATA 24 A

Prisantydning 4.250.000,-
Omkostninger 126.442,-
Totalpris 4.514.083,-
P-rom 66m2
Byggeår 1990
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.849,-
 • Fellesformue
  32.964,-
 • Fellesgjeld
  137.641,-
 • Ligningsverdi
  1.002.676,-

Kort om eiendommen

Attraktiv, gj.gående og innbydende 3-R selveier m solrik balkong, HTH kjøkken og heis. Ingen gjenboere og fritt utsyn.

Høydepunkter

- Sørvestvendt balkong på ca 4 kvm
- HTH kjøkken
- Delikat og romsig bad
- Nye gulv i år
- Gjennomgående planløsning.
- Mulig å bygge om til 4-roms vedå flytte kjøkkenet i stuen
- Beboerparkering i gate
- Varmtvann, kabel-tv og internett(100/100 mbit) er inkludert i husleien.
- Oppusset bakgård
- Kort vei til off. kommunikasjon
- Heis
- Veldrevet sameie.

Beliggenhet

Leiligheten har supersentral beliggenhet i et etablert boområde på Grønland, omtrent der Tøyen møter Grønland og med Grünerløkka et steinkast unna. Her har du vakre Botanisk Hage ett steinkast unna, samt få minutters gange unna de sentrale bygatene. Her vil du bo sentrumsnært og samtidig ha kort vei til noen av byens mer fredelige deler. På Grønland finner du blant annet Grønlandskvartalene som er knutepunktet til Bjørvika gjennom to nye gangbroer rett ved Teaterplassen. På Grønland har man alt innen gangavstand. Alt fra trikk, t-bane, bussforbindelser, Oslo S og Karl Johan. Noen av Oslos mest populære utesteder finner man også på her som for eksempel Oslo Mekaniske Verksted, Pigalle og Dattera til Hagen. Grønland Basar med blant annet Vinmonopol og spisesteder er rett ved. Den flotte restaurerte restauranten Olympen eller "Lompa" som den kalles på folkemunne, ligger rett borti gaten og er et populært samlingspunkt på Grønland. Teaterplassen er Grønlands solfylte samlingspunkt, hvor folk møtes. Teaterplassen har kaffebar, restauranter og populære barer/puber. Maeemo med sine tre stjerner i Michelin-guiden, finner du i Schweigaardsgate 15.

Grønland og Grünerløkka har et urbant byliv, spennende butikker, flere hyggelige spisesteder samt fine parker. Grünerløkka som ligger en liten gåtur unna er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter, pulserende uteliv, servicetilbud, butikker, kino og treningssentre.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer