URTEGATA 32D

URTEGATA 32D

Prisantydning 2.850.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 2.913.032,-
P-rom 31m2
Byggeår 1890
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.360,-
  • Fellesformue
    5.038,-
  • Fellesgjeld
    55.000,-

Kort om eiendommen

Pen, klassisk 1-roms beliggende i sin helhet inn mot bakgård - God takhøyde og separat kjøkken

Høydepunkter

Velkommen til Urtegata 32 D - En klassisk leilighet med en attraktiv beliggenhet for deg som ønsker å bo urbant midt i byen. Leter du etter en klassisk leilighet med god takhøyde, rosett, og store vindusflater? Da har du kommet til rett sted. De sjarmerende detaljene gir leiligheten karakter, og bidrar til at du får et godt førsteinntrykk når du kommer inn.

- Ny 1-stavs eikeparkett.
- Nymalte flater 2020.
- Rosett i taket.
- Svært arealeffekitv planløsning.
- Mulighet for å bygge 2-roms ved å flytte kjøkkenet.
- Ingen dokumentavgift.
- Ingen forkjøpsrett.
- Svært god takhøyde.
- Vender mot rolig bakgård.
- Nærhet til all offentlig kommunikasjon.
- Godt med lagringsplass i 2 store boder.
- Borettslaget har svært flotte fellesarealer som er til fri disposisjon for beboerne.

Velkommen skal du være inn i din neste bolig.

Beliggenhet

Med Oslo sentrum vegg i vegg. Da kan dette være din nye bolig! Leiligheten ligger sentralt til i en rolig blindgate, rett ved Botanisk Hage. Fra leiligheten har du kun få minutters gange til superpopulære Tøyen og Grønlandskvartalene som er knutepunktet til Bjørvika gjennom to nye gangbroer rett ved Teaterplassen.

Området er meget spennende og i rask utvikling. Byggingen av Operaen er ferdigstilt og "Fjordbyen" er i full gang, og det har allerede skjedd store positive endringer i Gamle Oslo. Slik vil det også fortsette de nærmeste årene fremover. Det er nå kun broene som skiller Grønland fra det spennende Bjørvika har å by på, alt fra konserter i Operahuset, Sukkerbiten med uteservering til bading på Sørenga! Her har du gangavstand til alt av kollektivtrafikk, utesteder eller restauranter og takeaway-steder.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.