Utsikten

Utsikten

Prisantydning 4.350.000,-
Omkostninger 112.622,-
Totalpris 4.462.622,-
P-rom 107m2
Byggeår 2012
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    986.700,-
  • Energimerke
    C – rød

Kort om eiendommen

NOREFJELL - Lekker halvpart av hytte på Utsikten - Meget barnevennlig - Ski inn og ut - 3 soverom - 2 bad.

Høydepunkter

Endedel mot friareal
Ski inn og ut
Fin utsikt
Kort vei til alpinanlegget
Langrennsløyper
Lekkert innredet
2 bad
Barnevennlig

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Utsikten på Norefjell. Hyggelig og meget barnevennlig tunbebyggelse ved Norefjell alpinanlegg. Ski inn og ut fra hytta både for alpint og langrenn. Flotte oppkjørte løyper på baksiden av hytta.

Norefjell, et skieldorado, som tilbyr 25 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 26 løyper med en fallhøyde på 1.010 meter! Terrengpark, barneområde med egen heis og 200 km turløyper i nydelig omgivelser. Afterskitilbud på Norefjellstua og meget hyggelig restaurant på Norefjellhytta, et av Norges minste hotell. "Sesong" matvareforretning på Mountain Lodge hvor det i tillegg er skiutleie og salg av alpinutstyr og klær.
Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra
hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull befinner seg ved foten av Norefjell.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 7 710 pr År
I tillegg kommer
Vei, brøyting og parkering kr 5588,- pr sesong.
Modum kabeltv og Ringnett ca kr 3 174,- pr halvår.
Forsikring kr ca 2 500,- pr år.
Kr 16,- pr m3/kubikkmeter vann/avløp.
Eiendomsskatt utgjør kr 7 000,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.