Vækerøveien 130 G

Vækerøveien 130 G

Prisantydning 3.650.000,-
Omkostninger 4.932,-
Totalpris 3.713.099,-
P-rom 56m2
Byggeår 1979
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.142,-
 • Fellesformue
  10.486,-
 • Fellesgjeld
  58.167,-
 • Ligningsverdi
  895.767,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

LYSEJORDET/ULLERN - Lys, velholdt og romslig leilighet med stor og solrik sydvestvendt terrasse- nytt bad 2016 - garasje - rolig og usjenert beliggenhet - trappefri adkomst

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og barnevennlig beliggenhet på Ullern/ Lysejordet i et svært ettertraktet borettslag. Bare minutters gangvei til Lysejordet skole og Møllefaret barnehage. Nærområdet er kjent for sitt gode bomiljø for både barn og voksne, med bilfritt indre boområde og gode solforhold. Eiendommen grenser ned til idylliske rekreasjonsområder langs Lysakerelven med fine turstier til Lysaker, Bogstad og videre innover mot Nordmarka.

Svært barnevennlig og veldrevet borettslag med flere lekeplasser rundt om på området, samt pent opparbeidede grøntområder med beplantning og sittegrupper. Generalt et veldig godt og sosialt naboskap, med alt fra kaffeslaberas til gatefester. Stor akebakke på området om vinteren. Andelslaget har fortrinnsrett på 60 % av plassene i Møllefaret Barnehage for beboerne. Kort spasér- eller sykkelavstand til Røa Idrettspark (Røa Il's flotte anlegg) samt kort vei til Røa bad, et moderne badeland som ble åpent i 2015, sammen med et nytt og stort SatsElixia.

Gangavstand til Rema 1000 på Lysejordet (med sitt gode utvalg) og Joker i Vækerøveien. Kort kjøretur til Røa senter (ca. 4 min) med et bredt utvalg av servicetilbud; blant annet apotek, vinmonopol, post, stor dagligvare med ferskvaredisk, frisør, blomsterforretning, klesforretninger, m.m. I tillegg flere caféer og bakerier. Ellers er det kort vei til det populære shoppingsentret CC-Vest på Lilleaker.

Ca. 5 minutters gange til busstopp i Vækerøveien (32-bussen). Ca. 13 minutters gange til t-banestasjon på Røa. Med bil er det ca. 12-15 min til Oslo sentrum.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Fellekostnader kr. 3 142 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.