VÅLERENGGATA 2 B

VÅLERENGGATA 2 B

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 9.272,-
Totalpris 5.649.272,-
P-rom 56m2
Byggeår 1951
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.950,-
 • Fellesgjeld
  140.000,-
 • Ligningsverdi
  949.502,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SOLGT - VISNING AVLYST! Kontakt megler for mer informasjon.

Høydepunkter

- Rålekker nyetablert toppleilighet i 7. etasje med heisadkomst
- Hele leiligheten er ny i 2018
- Gulvareal på ca. 71,2 m²
- Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken
- 1- stavs parkett levert av ABS Parkettgruppen AS
- Særdeles lekkert hovesoverom med store vindusflater
- Høyt og fritt beliggende med god utsikt
- Det kan være mulighet for kjøp av parkeringsplass, se punkt om parkering
- Store vindusflater som gir mye lys
- Lave omkostninger
- Sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde mellom Kampen, Galgeberg, Etterstad og Gamlebyen - midt i hjertet av Vålerenga i bydel Gamle Oslo. Med en god blanding av fargerike bygårder og trehusbebyggelse, får man en følelse av at man bor i en småby midt i byen! Det er kort gangavstand til skoler, barnehager og god offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall, treningssenter, svømmehall og badeplass med mer.

Fra boligen er det også kort vei til alle hovedstadens fasiliteter som butikker, kafeer og parker. Kjente restauranter- og kafeer som kan nevnes fra nærområdet er Smia, Kampen Bistro, Javelin Kafé, Vålerenga Vertshus og Pizzeria la Pietra (Ingeborgsgate 4), der pizzaene stekes i en av de eldste steinovnene i byen. Alle stedene har kvaliteter som gjenspeiler Vålerenga; sjarm og godt miljø.

Videre er det flotte turområder i området med Vålerenga parken, Kampen Park, og Middelalderparken noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det foregår to større prosjekter i området Jordal idrettspark, som fører til mindre tilgjengelige tilbud pr. nå, men det nye Jordal Amfi er planlagt ferdig høsten 2018 og vil by på flotte fasiliteter og oppgraderte utearealer.

Megler

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.