Vassfaret 1

Vassfaret 1

Prisantydning 4.650.000,-
Omkostninger 131.292,-
Totalpris 4.900.776,-
P-rom 67m2
Byggeår 1953
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.555,-
 • Fellesformue
  13.276,-
 • Fellesgjeld
  119.484,-
 • Ligningsverdi
  1.118.897,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

SLEMDAL/GRESSBANEN - Lys og attraktiv 3- roms selveier med solrik balkong - Endeleilighet med flotte friområder rundt eiendommen

Beliggenhet

Attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde på Slemdal ved Gressbanen. Eiendommen egner seg ypperlig for både par og barnefamilier hvor de små kan ferdes trygt i hagen, på stikkveier og rolige villaveier, med skoler, barnehager og fritidsaktiviteter i nærmiljøet.
Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager, i tillegg er det også meget kort vei til gode skolealternativer som Svenstuen og Smestad skole med flere.
Nye Holmen skole skal stå ferdig høsten 2018. Skolen skal etter planen huse ca. 630 elever og blir et nytt tilbud i Oslo vest.
Flere nærbutikker i kort avstand fra boligen, søndagsåpne Joker i Holmenhavna, Coop Extra på Slemdal og Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/ Lybekkveien. Ellers er det også kort vei til Vinderen og sentrum med et bredt utvalg av servicetilbud bl.a. bank, kafeer, sportsforretninger, klesforretninger, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker. Godt servicetilbud også på Røa og Slemdal.
Døgnåpen bensinstasjon/ Seven Elleven med vaskehall ved Gressbanen.
Omfattende idrettsanlegg på Gressbanen med fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren, Holmenkollen tennisklubb og Røa Bad Elixia.
Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Ready, Heming, Vestre Aker Skiklubb og Røa. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærområdet.
Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter ved Bogstad Golfbane, Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren, Holmendammen med fiskemuligheter, Husebyskogen og Mærradalen for å nevne noe. Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange.
Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer