Vassfaret 16

Vassfaret 16

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 114.385,-
Totalpris 4.131.135,-
P-rom 54m2
Byggeår 1951
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Stian Berg

Eiendomsmegler

Megler: Stian Berg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.932,-
 • Fellesformue
  6.960,-
 • Fellesgjeld
  16.750,-
 • Ligningsverdi
  1.024.550,-

Kort om eiendommen

Gj.gående 3-roms selveier m vestvendt balkong, peis og separat kjøkken. Svært stille og frodig beliggende. Utleieobjekt

Høydepunkter

- Meget attraktiv beliggenhet på Slemdal i rolig og meget hyggelig område nær Holmendammen.
- Tur- og friområder i umiddelbar nærhet
- Tiltalende fellesarealer med store grøntområder
- Fasade og gårdsplass oppusset i 2015
- Vestvendt balkong
- Peis
- Meget arealeffektiv og god planløsning med 2 soverom og separat kjøkken
- Gode sol- og lysforhold.
- Stor bod i kjeller og på loft
- Mulighet for rask overtagelse hvis ønskelig.
- Utleieobjekt

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde på Holmen/ Slemdal i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger bare 350 m fra Holmenkollen tennisklubb, og nærområdet har flere ballbaner og lekeplasser. Det er kort gangavstand til Gressbanen som hver vinter blir omgjort til skøytebane. Hemingbanen ligger 1 km unna og er et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, tennishall og stor trampolinegrop.

Det er gangavstand til Holmendammen som har to fiskebrygger, og i samme området finner du et parkanlegg og fine turveier. Badeplasser på Båntjern og Sognsvann er i sykkelavstand, og det er heller ikke langt til Bogstadvannet. Vannet har to populære badestrender, og nydelig turterreng, her ligger også en av Norges eldste og flotteste golfanlegg - Bogstad golfbane.
Fra Midtstuen finnes flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer og vinter med både skogstier og turveier oppover til Frognerseteren med Nordmarka innenfor Holmenkollen riksanlegg ligger ca. 9 min unna med bil, og lenger opp finner du Tryvann skisenter og klatrepark, som er betydelig oppgradert de senere år.

Meglere

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer