Vassfaret 6

Vassfaret 6

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 155.622,-
Totalpris 6.276.352,-
P-rom 82m2
Byggeår 1953
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.291,-
 • Fellesformue
  32.691,-
 • Fellesgjeld
  220.730,-
 • Ligningsverdi
  1.381.535,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 4- roms leilighet med balkong. God planløsning, skjermet og stille beliggende. Parkeringsleie*.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde på Holmen/ Slemdal i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger bare 350 m fra Holmenkollen tennisklubb, og nærområdet har flere ballbaner og lekeplasser. Det er kort gangavstand til Gressbanen som hver vinter blir omgjort til skøytebane. Hemingbanen ligger 1 km unna og er et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, tennishall og stor trampolinegrop.

Det er gangavstand til Holmendammen som har to fiskebrygger, og i samme området finner du et parkanlegg og fine turveier. Badeplasser på Båntjern og Sognsvann er i sykkelavstand, og det er heller ikke langt til Bogstadvannet. Vannet har to populære badestrender, og nydelig turterreng, her ligger også en av Norges eldste og flotteste golfanlegg - Bogstad golfbane.

Fra Midtstuen finnes flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer og vinter med både skogstier og turveier oppover til Frognerseteren med Nordmarka innenfor Holmenkollen riksanlegg ligger ca. 9 min unna med bil, og lenger opp finner du Tryvann skisenter og klatrepark, som er betydelig oppgradert de senere år. Nordmarka byr forøvrig på gode løypealternativer for både ski, sykkel, løping og gange.

Det er god adkomst til sentrum med T-bane fra Besserud stasjon eller Slemdal stasjon som tar deg til Majorstuen på omtrent 10 minutter, eller med buss 46 fra Stasjonsveien eller buss 45 fra Gressbanen/Holmenkollveien som tar deg til Majorstuen på kun åtte minutter. Det er gangavstand til nærbutikk/post på Gressbanen. Kort kjøretur til Slemdal, Vinderen eller Røa senter med godt utvalg av matbutikker, forretninger/caféer, treningssentre og servicetilbud.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer