VENNERSBORGVEIEN 8 J

VENNERSBORGVEIEN 8 J

Prisantydning 9.200.000,-
Omkostninger 232.772,-
Totalpris 9.432.772,-
P-rom 161m2
Byggeår 1967
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  414m2
 • Bruksareal
  165m2
 • Bruttoareal
  190m2
 • Ligningsverdi
  2.054.222,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BESTUM - Lekkert enderekkehus med høy standard og meget barnevennlig beliggenhet - store private uteområder med pent opparbeidet hage og flere terrasser - egen inngang til u.etg. - gode solforhold - garasje - velkommen til visning!

Beliggenhet

Stille og rolig beliggenhet i naturskjønne omgivelser på Bestum med gangavstand til blant annet Bestumkilen og Sollerudstranda. Boligen ligger godt avskjermet fra veien vendt mot hyggelige felles grøntarealer på tunet. Det er kort vei til både barnehager og skole, samt diverse service- og shopping muligheter på Skøyen og CC Vest.

Området er av mange ansett som meget attraktivt på bakgrunn av nærheten til "alt" en familie kan ønske seg. På Skøyen finnes et godt tilbud av forretninger, restauranter, matbutikker, treningssentre, bank og post etc. Skøyen regnes også kanskje som en av Oslos beste knutepunkter med tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. En sykkelsti tar deg enten langs Frognerkilen mot byen og Aker Brygge/Tjuvholmen på 5-10 minutter, eller langs Bestumkilen den andre veien forbi CC-Vest mot Sandvika. Videre kan Bygdøy friste med flotte tur og friområder og bademuligheter på sommeren.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr 8 770,- per År
Eiendomsskatt utgjør kr 5 920,- per år.
Årskontingent til huseierforeningen: kr 6 000,- per år (betales per halvår).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og familievennlig enderekkehus over tre plan. Totalt bruksareal (BRA) utgjør 165 m², hvorav primærrom (P-rom) utgjør 161 m² og sekundærrom (S-rom) utgjør 4 m². I tillegg medfølger det garasjeplass i felles garasjerekke (ca. 12 m²).

U. etasje:

Megler

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.