Veritas Have, leil. C2-103

Veritas Have, leil. C2-103

Nøkkelinfo

 • Pris
  12.250.000,-
 • Totalpris
  12.362.212,-
 • Bruksareal
  112m2
 • Primærrom
  108m2
 • Tomteareal
  10000m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – gul

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Kort om eiendommen

VERITAS HAVE - 50 eksklusive leiligheter i historiske omgivelser

Høydepunkter

Fantastisk beliggende blant historiske bygninger i Veritasparken har vi den glede av å kunne presentere 50 eksklusive leiligheter med syd- og vestvendt orientering. Veritas Have vil primært bestå av store, representative leiligheter med spennende og gjennomtenkte plansløsninger, men det finnes også mindre leiligheter hvor terrasser og balkonger er romslige og med svært gode solforhold.

Utbygger har i arbeide med Veritas Have, hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. De håper leilighetene faller i smak, og at du finner en som kan bli ditt nye hjem.

Leilighetene har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme. Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Du kan med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Prosjektet bærer preg av høy standard med blant annet 1. sortert enstavs eikeparkett, kjøkken fra Sigdal, integrerte hvitevarer fra Siemens, baderomsinnredning fra Foss bad, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og elko-pluss som standard. Flere av leilighetene får gasspeis.

Beliggenhet

I Veritas Have bor du i et hyggelig villaområde med nærhet til det du trenger. Leilighetene ligger rolig og tilbaketrukket bak de gamle historiske byggene "Eidsvoll", "Turnhallen" og de 2 flotte og nyrestaurerte sveitservillaene. Hyggelig utsikt til omgivelsene rundt. De øverste leilighetene vil kunne se fjorden.

Bilen står trygt forvart i felles garasjekjeller under hus A og B.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren til en ny, mer aktiv livsstil. På Høvik ligger alt til rette for en enklere hverdag; fine turområder, kort vei til sjøen, dagligvare, apotek og andre servicefunksjoner på nærsenteret på Høvik. Det tilrettelegges for egen kajakkparkering og smørebod i prosjektet. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet.

Innhold

LEVERANSEBESKRIVELSE
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer. Dersom det ikke er tatt inn spesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav:

De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift, TEK 17. Under detaljprosjektering kan det bli mindre endringer ved prosjektet.
Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.