Veslebukta B302 NY

Veslebukta B302 NY

Prisantydning 9.700.000,-
Omkostninger 62.642,-
Totalpris 9.762.642,-
P-rom 92m2
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

Ny 3-roms frontleilighet med flott utsikt over Kolbotnvannet. Vestvendt balkong, garasjeplass, heis og god standard.

Beliggenhet

Veslebukta har en særdeles sentral, men likevel tilbaketrukket beliggenhet sydøst for Kolbotn sentrum og togstasjonen. Her blir det svært gode sol- og lysforhold på mange av de private terrasser og balkonger. I utviklingen av Veslebukta er det brukt mye tid på gode arkitektoniske løsninger. Det er også lagt mye ressurser i de utvendige og innvendige fellesarealene, ikke minst inngangspartiene som får spennende materialvalg. Målet har hele tiden vært å skape boliger det er hyggelig både å komme hjem og på besøk til.

Veslebukta er utviklet av anerkjente Solon Eiendom i samarbeid med prisvinnende arkitekter fra A-lab. Det populære boligprosjektet består av tre leilighetsbygg med totalt 57 selveierleiligheter lengst vest på tomten, nærmest vannet, og for øvrig 14 townhouse i østre del av tomten. Leilighetsbyggene er over fem boligplan med underliggende garasjeanlegg hvorfra det er heis til alle leilighetsplan. Mellom leilighetsbyggene og townhousene blir det opparbeidet et flott og frodig felles uteareal.

Se også prosjektets hjemmeside: https://veslebukta.soloneiendom.no/

Sentralt og idyllisk i vannkanten
Tenk deg at du bor usjenert til i naturen, med nærhet til vannet og turveier like utenfor inngangsdøren. Forestiller du deg dette er det vanskelig å tro at du også har kort avstand til kollektivtilbud, butikker og alle hverdagens nødvendigheter. Det er dette som er Veslebukta. Her følger du de skiftende årstidene på kloss hold, ser fargene endre seg i vegetasjonen rundt, ser fiskene vake, padler i kajakk en solfylt ettermiddag og tar på deg skøytene på vinterstid.

Vestvendt, mellom Theodor Hansens vei og Kolbotnvannet, skråner tomten ned mot den idylliske vannkanten der det gror sjeldne og ulike plantearter langs bredden. Nå bygges det leilighetsbygg og townhouse i Veslebukta. Utbygger er Solon Eiendom, kjent for å ha et skarpere blikk enn vanlig på materialer, design og arkitektur.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Veslebukta B302 NY? Klikk her