VESLEKROKEN 3E

VESLEKROKEN 3E

Prisantydning 5.750.000,-
Omkostninger 158.412,-
Totalpris 5.908.412,-
P-rom 71m2
Byggeår 2002
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.933,-
  • Fellesformue
    17.898,-
  • Energimerke
    E – rød

Kort om eiendommen

Lekker 3-roms med stor vestvendt balkong på 10 kvm, 2 flotte baderom og garasjeplass i kjelleren

Høydepunkter

Velkommen til Veslekroken 3E - En lekker familiebolig i en flott flermannsbolig bestående av 6 seksjoner. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som lys og trivelig i et tidsriktig fargevalg, nytt kjøkken (2017), 2 baderom og garasjeplass i kjeller og en solrik balkong på 10 kvm. Attraktiv og barnevennlig beliggenhet i ettertraktet og populært område med kort vei til skole og barnehage.

Høydepunkter:

God lagringsplass
Mekanisk ventilasjon
Felles hage rundt boligen m/ gode solforhold
Garasjeplass i kjeller med mulighet for el-bil lader.
Stor vestvendt balkong på 10 kvm.
Boligen er løpende vedlikeholdt i årenes løp og holder svært god standard
Kort vei til skole, barnehage, servicetilbud og offentlig kommunikasjon
Gasspeis

Velkommen skal du være inn i din neste drømmebolig!

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet, i et veletablert boligområde, sentralt på Ullern/Bestum. Eiendommen egner seg ypperlig for barnefamilier, hvor de små kan ferdes trygt i hagen og i rolige villaveier. Sentral beliggenhet: gåavstand til skoler, barnehager, aktiviteter, butikker, marka, T-bane og buss.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i Mærradalen, som kun ligger noen minutter unna. Her tar en hyggelige sykkel- og turvei deg inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.