VESTENFORTUNET 7

VESTENFORTUNET 7

Prisantydning 3.560.000,-
Omkostninger 96.692,-
Totalpris 3.656.692,-
P-rom 89m2
Byggeår 1984
Soverom 3
Boligtype Hytte
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    888.844,-

Kort om eiendommen

Meget pen og oppusset hytte i Alpinlandsbyen. Flott utsikt og ski in/ski ut

Høydepunkter

- Ski in & out.
- Veletablert hytteområde på populære Norefjell.
- Flott utsyn over Krøderfjorden og nærområdet.
- Kun 1,5 time unna Oslo.
- Ca. 100 meter til nærmeste matbutikk.
- Gode solforhold.
- Hyttefelt ca. 670 moh.
- Norefjell Ski & Spa ca. 3 minutter biltur unna.
- Felles parkering for beboerne i Vestenfortunet.

Beliggenhet

Hytten ligger eksemplarisk til på grenden Vestenfortunet på Norefjell, med kun en biltur på 1,5 time fra Oslo. Området byr på et rikt aktivitetstilbud - et paradis for store og små, sommer som vinter.

På vinterstid er Norefjell et eldorado for skientusiaster, med ca. 120 km med flotte langrennsløyper utenfor døren, og alpinanlegget som byr på totalt 14 skiheiser og 28 nedfartsløyper. Ski in & out med bakken liggende kun noen hundre meter fra hyttas ytterdør. Nærområdet byr også på en belyst aktivitetsbakke for aking, terrengpark, barneområde med egen heis og utendørs skøytebane. For turgåeren kan det appelleres til kjente fjelltopper og lettgåtte turer med fantastisk utsikt, her blant annet Høgevarde (1459 m.o.h.), som regnes for å ha Norges nest beste utsikt. På sommerstid byr Krøderfjorden på badestrand med muligheter for leie av kajakk, kano, og sykler. Idyllisk plassert ved Krøderfjorden ligger også Norefjell Golfklubb.

En biltur unna finner man Norefjell Ski & Spa, Norges ledende Spa-hotell som rommer både inne- og utendørsbasseng, spabehandlinger, treningsrom, klatrevegg og gode avslapningsområder. Norefjell skisenter ligger ca. 3 min kjøring fra hytten.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 27 snr. 7 i Krødsherad kommune

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer