VESTERÅSVEIEN 38

VESTERÅSVEIEN 38

Prisantydning 7.250.000,-
Omkostninger 201.022,-
Totalpris 7.692.210,-
P-rom 126m2
Byggeår 1977
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Halvor Høst Heyerdahl

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.733,-
 • Fellesformue
  3.302,-
 • Fellesgjeld
  241.188,-
 • Ligningsverdi
  2.079.859,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

ULLERNS VESTVENDTE SOLSIDE - stor leilighet endeleilighet med terrasse (16 kvm) og garasje.

Høydepunkter

Endeleilighet.
Usjenert og skjermet beliggenhet.
Stor terrasse på 16 kvm med markise og utebod.
Fantastisk utsikt med Oslofjorden i sør til Sørkedalen i nord.
2 bad.
3 soverom.
Garasjeplass følger leiligheten.
Gjesteparkering.
Fredelig område med mange turmuligheter!

Beliggenhet

Ullernåsens vestre del, solsiden. Ved innkjøringen fra Vesteråsveien, med utsikt vestover.

Leiligheten ligger tilbaketrukket i et meget populært boligområde på Ullern i Oslo. Den har en stor vestvendt terrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt over Oslofjorden og Bærum. I nærheten er det skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt nær fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, skiløyper, tennisanlegg og treningssenter mm.

På Ullerntoppen er det flotte tur- og friluftsområder, og like ved ligger Mærradalen; et lite stykke ekte urskog. Langs Lysakerelven kommer man ned til Oslofjorden med bl. a. badestrender, ved Hydroparken og ved Sollerud. Sørkekdalen gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer som vinter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rustad matbutikk (søndagsåpent) og Rema 1000. Ønsker man ytterligere servicetilbud er det kun en kort kjøretur til CC Vest og Røa som har et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde både med bil og via offentlig kommunikasjon (tar ca. 16 min. med buss til Aker Brygge/Tjuvholmen.) Nærmeste bussholdeplass er Møllefaret (ca. 8 min. gange) og Ullerntoppen (ca. 5 min. gange). T-banestasjoner finnes både på Røa og Åsjordet, ca.10-15 min.

Megler

Portrettbilde av Halvor Høst Heyerdahl

Halvor Høst Heyerdahl

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Halvor Høst på e-post
halvor@sem-johnsen.no

Kontakt Halvor Høst på telefon
91 87 70 70

Halvor Høst Heyerdahl har arbeidet med eiendomsmegling siden 1994, og har hatt sin egen portefølje siden da. I det vesentligste har han arbeidet med boligsalg, men også med landsteder langs Sørlandskysten og hytter på fjellet. Boligsalgene hans har for det meste dreid seg om Oslo Vest, men har også forestått mange salg i andre bydeler i Oslo. Heyerdahl har stor arbeidskapasitet og er svært dedikert i sitt arbeid.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.