Vestgrensa 9

Vestgrensa 9

Prisantydning 8.300.000,-
Omkostninger 11.472,-
Totalpris 8.341.472,-
P-rom 61m2
Byggeår 1920
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Tirsdag 22. sep.
  Kl. 17.00 – 18.30

Meld deg på visning her

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.077,-
 • Fellesformue
  1.525,-
 • Fellesgjeld
  30.000,-
 • Ligningsverdi
  1.210.580,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Nydelig endeleilighet med 50 m2 utbyggingspotensiale. Vakker hage. Solrikt, fredelig og skjermet.

Høydepunkter

Fantastisk beliggenhet, høyt, fritt, solrikt og usjenert.
Endeleilighet med masse lys
Nydelig hage på tre sider av leiligheten.
Utbyggingspotensiale i kjeller på ca. 50 m2.
Velholdt leilighet
Nytt lekkert kjøkken
Peis og vedovn

Beliggenhet

Meget god beliggenhet i idylliske Ullevål Haveby, høyt og fritt på toppen av Vestgrensa med masse sol og fritt utsyn mot hager og vakker hagebybebyggelse. Kort vei til Eventyrplassen som fungerer som lekeområde og fotballbane for barn i sommerhalvåret, og på vinteren brukes den til skøytebane. Kort vei til Damplassen med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk delikatessebutikk, Pizzarestaurant og Åpent Bakeri. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. John Colletts Plass med Kiwi, Pizza Panchetta og frisør og apotek m.m bare 2 minutters gange unna. Nærmeste handlesenter er Ullevål Stadion med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud: apotek, vinmonopol, Jernia med postkontor, Coop Supermarked, blomsterforretning, Milslukern, Elixia etc. Kiwi og stor Elkjøp Megastore vis-a-vis Ullevål Stadion, samt Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squashhaller i nærområdet. Sentralt beliggende med kun få minutters gange til Forskningsparken og Ullevål Stadion T-banestasjon hvor bane 4 og 5 (Sognsvann-Storo/ Nydalen-Bergkrystallen) tar deg til Majorstuen eller Nydalen på under 5 minutter). Kort spasertur til trikkestopp på John Colletts Plass, busstopp langs Sognsveien (25) og flybuss på Ring 3. Gang-/sykkelavstand til arbeidsplasser som NRK, Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Forskningsparken, Universitetet, Idrettshøyskolen, Storo, Nydalen. Kort vei til unike Marka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter hele året, 7 minutter til Sognsvann med t-banen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.