VESTHEIMGATA 6A

VESTHEIMGATA 6A

Prisantydning 6.700.000,-
Omkostninger 165.842,-
Totalpris 6.865.842,-
P-rom 83m2
Byggeår 1938
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.618,-
 • Fellesformue
  5.331,-
 • Ligningsverdi
  1.691.344,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Gjennomgående 3(4)-roms m/ stort potensial. Sørvestvendt balkong, heis, peis. Svært rolig og skjermet bel.! Oppussing!

Høydepunkter

- Superpopulær, rolig beliggenhet midt på Frogner
- Kort vei til alle byens servicetilbud, sentrum, restauranter, uteliv, Frognerparken og offentlig kommunikasjon
- Solrik balkong
- Heis
- Peis
- Oppussingsobjekt
- Sjenerøs takhøyde
- Tøff og solid gård i funkisstil
- Spennende layout med rom for optimaliseringer/ modernisering
- Muligheter for 3 soverom
- Velholdt gård med felles hage
- Oppvarming (fra fjernvarme) og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene (lave strømutgifter)

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet i et hyggelig strøk med nærhet til et rikt tilbud av fasiliteter. Vestheimgaten er énveiskjørt og idyllisk, beliggende rolig til mellom Frognerveien og Bygdøy allé. I gangavstand finner du Frogner Atrium med stor matvarebutikk, blomsterbutikk, frisør, apotek, og flere serveringssteder. I Bygdøy allé ligger mange populære nisje-/spesialforretninger. Ellers yrende liv rundt Solli plass, og i nederste del av Frognerveien og Skovveien, med shopping, restauranter og barer/uteliv.

Det er fine tur-/rekreasjonsmuligheter i Frognerparken, langs Frognerkilen og på Bygdøy. Frogner Stadion (med blant annet skøytebane på vinteren) og Frogner tennis ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten. Ellers spaseravstand til Nationaltheatret/ Karl Johan, Vika, Aker Brygge/ Tjuvholmen og Skøyen.

Flere populære matvareforretninger, spisesteder, hyggelige fortauskaféer og kaffebarer rett rundt hjørnet og et par minutter unna leiligheten finner man en søndagsåpen matbutikk. Om man ønsker flere alternativer i området har man bl.a. Kaffebrenneriet, Pizza Da Mimmo, Villa Paradiso, samt spesialforretninger som Stockfleths, Pascal og Fjeldberg. Kort vei til steder som Solli Plass, Gimle, hvor man finner ærverdige Gimle kino, og Karenslyst Allé.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer