CARL LUNDGRENS VEI 16, leil. F-103

CARL LUNDGRENS VEI 16, leil. F-103

Prisantydning 6.890.000,-
Omkostninger 100.000,-
Totalpris 6.990.000,-
P-rom 73m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Nøkkelinfo

  • Energimerke
    C – oransje

Kort om eiendommen

LILLEAKER VEST - Ny og fin hjørneleilighet med god standard, sydvendt balkong, gasspeis, enstavs parkett og garasjeplass med el-kontakt - Ferdig 4. kvartal 2019/1. kvartal 2020 - Salg av kontraktsposisjon

Høydepunkter

Ny og fin hjørneleilighet med god standard, sydvendt balkong, gasspeis og garasjeplass med el-kontakt Leiligheten har en meget god beliggenhet i prosjektet. Balkongen er hevet over bakkenivå og omkringliggende terreng, med et fint utsyn over nærområdet. Beliggenhet på hjørnet mot syd gir meget gode solforhold. Eiendommen ligger i Lilleakerveien i Oslo kommune. Prosjektet omfatter 208 leiligheter fordelt på 7 bygg . Alle leiligheter har enten balkong, takterrasse eller markterrasse.

Lilleaker Vest - kort fortalt:

- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 4. kvartal 2019/1. kvartal 2020.
- Sydvendt balkong
- Heis
- 1 garasjeplass med el-kontakt
- Solrik beliggenhet
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
- 2 bad
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parkett i alle rom
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektet Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer