Vibes gate 10

Vibes gate 10

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 136.572,-
Totalpris 4.436.572,-
P-rom 55m2
Byggeår 1895
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Stian Berg

Eiendomsmegler

Megler: Stian Berg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.998,-
  • Fellesformue
    28.731,-
  • Ligningsverdi
    1.320.527,-

Kort om eiendommen

Klassisk, gj.gående og attraktiv stor 2(3)-roms selveier m sep. kjøkken. Takhøyde på 3,2 m. Tilbaketrukket beliggenhet

Høydepunkter

Klassisk, gjennomgående og attraktiv stor 2(3)-roms selveier
Separat kjøkken
Tilbaketrukket beliggenhet
Leiligheten ligger høyt og fritt, rikelig med naturlig lysinnslipp
Store vindusflater og gjennomgående lys
God takhøyde - hele 3,2m
Slipte originale gulv
Rosett og stukkatur
Mulighet for 2 soverom v/flytting av kjøkken
Intern og praktisk bod/ walkin closet
Ettertraktet og sentral beliggenhet
Supersentralt med nærhet til "alt"!
Beboerparkering
Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet

Beliggenhet

Svært attraktiv og populær beliggenhet på Majorstua. Til tross for den svært sentrale beliggenheten er det allikevel stille og rolige omgivelser. Videre ligger leiligheten kun et steinkast fra Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter og uteliv. Majorstua er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kaféer, konditorier, utesteder og restauranter som Agave, Fyr Bistronomi & Bar, Publiko, The Broker, Delicatessen, Braserie Blanche, Cru, med flere.

I Vibes gate 10 har du alt av fasiliteter rett utenfor døren. Det er blant annet flere matvarebutikker, en døgnåpen 7/11, apotek og flere treningssentre i umiddelbar nærhet. Videre er det kun et par minutters gange til hvert hjørne av byen, enten St. Hanshaugen, Frogner, Fagerborg, Bislett m.m. Ellers ca. 10-15 minutters gange til Sentrum, Grünerløkka og Alexander Kiellands plass. Av parker og rekreasjonsområder kan det blant annet nevnes Stensparken (2 min), Uranienborgparken (3 min), Slottsparken (4 min), Frognerparken (10 min) og Vestkanttorvet (5 min).

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Majorstuen er også et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet.

Meglere

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer