Vibes gate 11 - 201

Vibes gate 11 - 201

Prisantydning 4.450.000,-
Omkostninger 4.932,-
Totalpris 4.706.535,-
P-rom 48m2
Byggeår 1892
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.060,-
 • Fellesformue
  35.097,-
 • Fellesgjeld
  251.603,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Superfresh 3-roms i meget attraktivt strøk. Oppusset bygg og leilighet. Integrerte Míele hvitevarer. HTH kjøkken. Ingen dokumentavgift.

Høydepunkter

- Ekstremt attraktiv beliggenhet i en av byens mest spennende gater.
- Ingen dokumentavgift.
- Stilrent HTH kjøkken med integrerte Míele hvitevarer.
- Delikat moderne bad med opplegg for vaskemaskin.
- Det ene av soverommet kan utvides mot innvendig bod, enten for utvidelse eller for å lage walk-in closet fra soverommet.
- Parkering i gaten med beboerkort.
- Pent opparbeidet gårdsrom.
- Nyere sikringsskap med automatsikringer.
- Sprinkelanlegg.
- Generelt svært oppgradert bygård.
- Ingen forkjøpsrett.
- Borettslaget har etablert IN-ordning på fellesgjelden.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen i en populær og trafikkstille gate. Området rundt Majorstuen gir et sentralt utgangspunkt med nærhet til restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og alt av servicetilbud, samt god kollektiv forbindelse. Gangavstand til byens mest ettertraktede handlegate Bogstadveien/Hegdehaugsveien. Området er omkranset av flere parker og grøntområder som Stensparken, Frognerparken og Slottsparken. Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m.
Gode innendørs treningsfasiliteter på Bislett, Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. Kort avstand med offentlig kommunikasjon til Nordmarka via Sognsvann og området opp mot Frognerseteren.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 060 pr Mnd. Inkluderer nedbetaling av fellesgjeld kr 553,- (renter), trappevask, forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles forsikring, fyring i fellesarealer, kabel-tv m.m

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.