Vibes gate 26A

Vibes gate 26A

Prisantydning 5.000.000,-
Omkostninger 137.967,-
Totalpris 5.137.967,-
P-rom 65m2
Byggeår 1935
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.894,-
 • Fellesformue
  11.615,-
 • Ligningsverdi
  1.130.239,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN/VIBES GATE - Stor og meget pen 2-roms selveier i byggets 3. etasje. Beliggende i en av byens mest populære gater. Peis. Balkong.

Høydepunkter

- Lekker og stilren leilighet
- Gjennomgående
- Pen peis i stue/spisestue
- Utgang til brannbalkong ut fra stue
- Idyllisk bakgård
- Veldrevet sameie
- Særdeles attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og meget attraktivt til i ett av Majorstuens mest ettertraktede nabolag og gater, rett ved den populære handlegaten Bogstadveien. Vibes gate er en stille og lite trafikkert gate med nærhet til en rekke sericetilbud, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.
Området har i tillegg kort vei til lekeplass, fotballbane, minigolf, treningssenter, kino og bibliotek m.m. Umiddelbar nærhet til trikk nr. 11 fra Bogstadveien. Buss 21 og flere trikker fra Bislett, samt knutepunkt for T-bane og bussforbindelser fra Majorstuen og buss nr. 20 fra Kirkeveien.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader: kr. 3 894 pr mnd.
Felleskostnadene inkluderer følgende: Felles varmtvann, kabel-tv og internet fra Get, felles fyring av radiatorer fra EL-kjele, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, generell drift m.m.
Evt. utvidet internet/tv abonnement, økt hastighet på bredbånd og oppgradering av Get boks kommer utenom felleskostnader.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg osv. Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.

Innhold

3. etg: Primærrom utgjør 65 m2 som omfattes av entré m/garderobe, stue/spisestue, kjøkken, bad/vaskerom, soverom.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.