Askeveien 3 D, Villa Ask H13 videresalg

Askeveien 3 D, Villa Ask H13 videresalg

Prisantydning 4.150.000,-
Omkostninger 29.324,-
Totalpris 4.179.324,-
P-rom 39m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

VILLA ASK PÅ SKØYEN: Ny 2-roms ferdig 3. juni. 15 m² markterrasse. Direkte adkomst til felles grøntområde. Lav omkost.

Høydepunkter

Solon Eiendom sitt nye boligprosjekt på Skøyen, Villa Ask, består av kun 15 eksklusive parkleiligheter i et arkitektonisk meget flott bygg. Prosjektet, som er tegnet av anerkjente Reiulf Ramstad Arkitekter, består av tre boligetasjer med underliggende garasjeanlegg. Denne mindre og eksklusive type boligutvikling står i kontrast til andre utviklingsprosjekter i Skøyen-området.

H13 er en 2-roms selveier på bakkeplan med ca. 15 m² markterrasse. Boligen inneholder entré/gang, bad/wc, soverom, kjøkken og stue.

Pent flislagt baderom med lekker innredning fra Kvänum. Lys og fin oppholdssone med stort og flott Kvänum-kjøkken.

Det er heis til leilighetsplan fra kjelleranlegget som også vil huse 1 sportsbod til hver leilighet.

Beliggenhet

Leilighet H13 ligger i første boligetasje i Villa Ask, og vender i hovedsak mot nord på motsatt side av bygningen fra felles inngang og innkjørsel til garasjeanlegget. Villa Ask oppføres i et veletablert boligområde, bare få minutter fra ett av byens mest sentrale kommunikasjonsknutepunkter. De romslige tomtene i strøket gir hele området et parkmessig preg.

Ambisjonen for utviklingen av Skøyenområdet er å skape en flerfunksjonell by som møter fjorden. Plasser og torg skal utvikles og sikre attraktive forbindelser mellom det tette og bymessige Skøyen, og tilgrensende områder som Bygdøy, Frognerparken og fjorden. Det legges opp til mange nye boliger og arbeidsplasser og høyere utnyttelse enn i dag. Gatestrukturen skal gjøres mer finmasket og sikre bedre tilgjengelighet for fotgjengere. Tett på alt dette, men samtidig tilbaketrukket i frodige omgivelser, utvikles nå Villa Ask.

En rekke busslinjer, både innover mot byen og ut langs vestkorridoren, har stopp på Skøyen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF / Leder Nyeboliger

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Christopher Lejonberg er leder for Sem & Johnsen Prosjektmegling, og har 13 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. I denne perioden har han bistått i mer enn 1 400 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) parallelt med at han har solgt brukte boliger og fritidsboliger i Oslo og omegn.

Les mer