Villa Sæter - D506

Villa Sæter - D506

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 55.157,-
Totalpris 6.955.157,-
P-rom 48m2
Byggeår 2022
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.757,-

Kort om eiendommen

Sæter/Nordstrand - Lekker 2-roms toppleilighet med nesten 4 meter under taket på det høyeste!

Høydepunkter

SALGSUKSESS! Salgsstart var 5.oktober i år og vi har allerede solgt 10 av 20 leiligheter. Bygging er igangsatt og innflytting blir høsten 2024.

Beliggenhet

Midt på Sæter, med Poppelstien seniorsenter på gateplan, kommer nå et nybygg med 20 flotte og praktiske leiligheter. Bo midt i smørøyet på vakre Sæter, Nordstrand - verdens beste nabolag med sjarmerende butikker, et levende torg og hyggelige mennesker som hilser på hverandre.

I Villa Sæter kan du leve godt uten å være avhengig av bil i det daglige. Sæter har alt du trenger, skulle du likevel ønske deg en bytur, ligger trikkestoppet bare tre minutter unna. Derfra kommer du deg til Oslo sentrum på under tyve minutter. Og noen hundre meter ned i veien ligger den vakre Nordstrand stasjon med lokaltogene.

Bak utbyggingen står Neptune og Monolith Properties. Dette er 2 selskaper som har lang erfaring fra andre boligprosjekter, blant annet Poppelhagen og Sæter Hage på Nordstrand.

Innhold

Denne leiligheten er unik med ekstra god takhøyde på 3.9 meter på det høyeste. Praktisk planløsning og gjennomtenkte løsninger. Stor balkong mot syd på nesten 16 kvm!

Standard

Leilighetene er moderne, lettstelte og gir en god romfølelse. Det er høy kvalitetsstandard med vannbåren gulvvarme. Vår interiørdesigner har utviklet en fargepalett med nøye sammensatte farger og materialer. Fargene er dempet, slik lar de seg lett kombinere med møblene dine. Stilen er lys og naturlig med innslag av fargetonen mørk sand. Sammen legger de fundamentet for en lun og harmonisk atmosfære.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Villa Sæter - D506? Klikk her