VINDERNVEIEN 14 A

VINDERNVEIEN 14 A

Prisantydning 13.300.000,-
Omkostninger 353.122,-
Totalpris 13.653.122,-
P-rom 169m2
Byggeår 1952
Soverom 5
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  2357m2
 • Bruksareal
  182m2
 • Bruttoareal
  204m2
 • Ligningsverdi
  2.619.665,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Familiebolig i et meget attraktivt område - Barnevennlig - Flere uteplasser og hage - Solrikt - Opptil 5 soverom - 3 bad

Høydepunkter

* Lyst og luftig med vinduer på 3 sider

* Usjenerende uten gjenboere

* Flere soner og oppholdsrom som gjør boligen svært funksjonell

* Mange småbarnsfamilier i området

* Kort vei til barnehager og skole

* Byen og til marka i umiddelbar nærhet

* Hyggelig fellesarealer (trampoline & huske) med god plass for barn til å leke

* Opptil 5 soverom

* 2 bad og vaskerom

Beliggenhet

Meget attraktivt enderekkehus beliggende i et idyllisk og svært barnevennlig område på solsiden av Vinderen hovedgård. Her får du frisk luft i stille gate med umiddelbar tilgang til byen og marka. Ideelt for barnefamilier med 4 minutters trygg skolevei, flere barnehager innen kort gangavstand og 5 minutters gange til Vinderen sentrum med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du blant annet SATS treningssenter, 2 matbutikker, Jernia, Baker Hansen, Åpent bakeri og en av byens beste sushi restauranter; Jonathan sushi/Vinderen sushi.

10 minutters gange til Majorstuen med sitt store tilbud av butikker og byliv.

Fra eiendommen er det 5 min gange til hele tre T-bane-stasjoner (Vinderen, Blinderen og Steinerud) med flere linjer. Buss fra Vinderen sentrum og flybuss fra Gaustad.

Kun 10 minutters gange fra huset finner du inngangen til Nordmarka (Gaustadskogen) med turstier og skiløyper som fører til Sognsvann og resten av marka.

Vindernveien anses som en av Vinderens beste adresser og ligger i grønne og stille omgivelser, skjermet for gjennomgangstrafikk.

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 324 snr. 1 orgnr. 975801101 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.