Voksenkollveien 126C

Voksenkollveien 126C

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 186.222,-
Totalpris 7.186.222,-
P-rom 123m2
Byggeår 1995
Soverom 2
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  188m2
 • Bruksareal
  127m2
 • Bruttoareal
  140m2
 • Ligningsverdi
  1.837.838,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN - Innholdsrikt og attraktivt enderekkehus - Usjenert og idyllisk beliggende - Markanært og barnevennlig boligområde

Beliggenhet

Solrikt enderekkehus beliggende på attraktive Voksenkollen. Den umiddelbare nærheten til skog og mark gjør at skiene kan tas på ved inngangsdøren. På vinterstid er det utallige skiløyper rundt i marka, skiløyper prepareres fra Voksenkollen til blant annet Tryvannstua, Skjennungstua og Kobberhaughytta. Gangavstand til skianlegg på Tryvann. På sommerstid finnes det flotte tur- og rekreasjonsområder rundt om i Nordmarka og områdene rundt. Bademuligheter Øvresetertjern, kun 10 minutters gange unna.

I området er flere koselige serveringssteder, som Frognerseteren Restaurant, Soria Moria, Lysebu og Holmenkollen Restaurant. I tillegg er det egen café med blant annet pizzaservering på Tryvann.

Barnevennlig område med lite biltrafikk, lekeplasser og ballbane. Boligen ligger på et av de høyeste punktene i Oslo, noe som gir en fantastisk utsikt utover over Nordmarka og Sørkedalen.

Det er enkelt å ta seg inn til byen, med kun et par minutters gange til Voksenkollen stasjon med linje nr 1 som går gjennom sentrum.

Nærmeste barnehage er Voksenkollen Friluftsbarnehage, som tilbyr varierte aktiviteter i flotte omgivelser. Barneskole er Grindbakken og Svendstuen skole 1-7 trinn som ligger 5 og 7 km fra boligen. Ungdomsskoletrinnet er på Bjørnsletta, Midtstuen, Hovseter eller Ris skole

Faste løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjorde kr. 3696,- for 2017.
Kommunale avgifter utgjør kr. 8813,76 for 2018.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.
Huseierforeningen Voksenkollgrenda har et lån i Nordea på kr. 458.335,- per 31.12.17.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer