Voksenkollveien 13B

Voksenkollveien 13B

Prisantydning 8.900.000,-
Omkostninger 227.922,-
Totalpris 9.127.922,-
P-rom 198m2
Byggeår 1998
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  231m2
 • Bruksareal
  208m2
 • Bruttoareal
  231m2
 • Ligningsverdi
  2.416.389,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN - Stort, innholdsrikt rekkehus m/3 bad, 4 soverom, peis, garasje. Lading for el-bil. Hage med platting og gode solforhold. Ekstremt barnevennlig. Umiddelbar nærhet til marka.

Høydepunkter

- En ekstremt barnevennlig eiendom på populære Voksenkollen
- Stort hus med rikelig plass for en aktiv familie
- 3 bad/wc, 1 separat wc
- 3-4 soverom
- Stue med peis og meget god takhøyde (ca. 2.75 m.)
- Parkering i garasje og på egen tomt
- El-billader + ekstra strømuttak ved egen parkering
- Sydvendt hage med stor terrasseplatting
- Elektrisk styrt markise
- Solen dekker mesteparten av hagen fra midt på dagen og forsvinner ca kl 21 på kvelden midtsommers
- Skjermet, pent opparbeidet og svært sjarmerende boligtun

Beliggenhet

Svært attraktivt og solrikt beliggende der Hospitsveien og Voksenkollveien møtes. Et fantastisk område for alle sport- og friluftsinteresserte like ovenfor Holmenkollen nasjonalanlegg. Idyllisk og naturskjønt med Nordmarka som nærmeste nabo. Her finnes et enormt og unikt tilbud av aktiviteter såvel sommer som vinter, høst og vår. Med kort vei til marka, lysløypa og velpreparerte løyper i Tryvann skisenter, er dette for mange ensbetydende med trivsel og høyere livskvalitet.

Kun noen hundre meter fra boligen har man et naturlig utgangspunkt for fantastiske turopplevelser til Nordmarkas mange stuer. Ved Øvresetertjern, nedenfor Tryvannstårnet, er det fine bademuligheter. Kort vei til akebakken Korketrekkeren samt Tryvann med klaterpark om sommeren og et svært populært alpinanlegg om vinteren. Frognerseteren Restaurant byr på nydelig mat og fantastisk panoramautsikt. På hotellene Lysebu og Holmenkollen Park Hotell er det svømmebasseng og matservering.

Det er 5-6 min kjøring til Matkroken Besserud, Joker Holmenkollen eller Rema 1000 i Arnebråtveien. På Slemdal finnes dagligvare, post og apotek, og på Vinderen og Røa er det et bredt utvalg av butikker, pol, kafeer, etc (ca 10 min kjøring).

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.