Åsbrekka 11

Åsbrekka 11

Nøkkelinfo

 • Pris
  13.500.000,-
 • Totalpris
  13.500.000,-
 • Bruksareal
  199m2
 • Bruttoareal
  229m2
 • Primærrom
  180m2
 • Tomteareal
  572m2
 • Soverom
  5
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – oransje

Utvikler

AS Linolim

Prosjekt

Voksenseter

Prospekt

Christian Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Daniel Bjorn

Daniel Bjørn

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Daniel Bjørn

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN - Nybygget enebolig på toppen av flott tun. Nydelig fjordutsikt, balkong, hage og separat inngang i 1.etg. 5 soverom, 3 bad, garasje + garasjeplass i fellesanlegg.

Høydepunkter

Nybygget kjedet enebolig ferdigstilt august 2017
Nydelig fjordutsikt og gode solforhold
Bygget etter TEK-10 forskrift
God kvalitet på valgte materialer
Peisovn
Mulighet for 7 soverom
3 bad
Skifer på tak
Malmfuru fasader
Separat inngang i 1.etg.
Mulighet for minikjøkken i 1.etg.
Parkering på egen tomt, enkel garasje ved inngangsparti, samt en fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Deilig hage med direkte utgang fra stue
Området Voksenseter er et fantastisk område på 14 mål med store og flotte grøntarealer.

Beliggenhet

Voksenseter ligger sydvendt og lunt til i Voksenåsen bak Holmenkollen skianlegg og rett syd for Kongsseteren. Tomten ligger midt i et friluftseldorado, lunt beskyttet mellom to åsrygger, skrånende mot syd og med utsikt fra alle hus over fjorden og byen. Området er detaljregulert av Niels Torp as Arkitekter, og det er lagt særlig vekt på åpne siktlinjer mot syd for å bevare den flotte utsikten fra hver enkelt bolig.
De rike friluftstradisjonene i åsen lever videre i dag, blant annet med Oslo Vinterpark på Tryvann med 18 alpinbakker, Oslo Sommerpark på samme sted og i Holmenkollen Nasjonalanlegg med hoppbakker, langrennsløyper, og mange aktivitetstilbud, også om sommeren - og fremfor alt, med turstier og skiløyper i skog og mark.
Det er 5-6 min kjøring til Matkroken Besserud, Joker Holmenkollen eller Rema 1000 i Arnebråtveien. På Slemdal finnes dagligvare, post og apotek, og på Vinderen og Røa er det et bredt utvalg av butikker, pol, kafeer, etc (ca 10 min kjøring).
Fra Åsbrekka er det 1,3 km / ca 17 min gange til Voksenlia T-banestasjon. Det er også mulig å ta T-banen til Voksenkollen T-banestasjon, nord for Åsbrekka.

Mer om eiendommen

Faste løpende kostnader

Eiendommen faktureres offentlige avgifter direkte (eget gnr. og bnr.). Alle boligene vil være sameiere i felles uteområder og felles intern adkomstvei. Enkelte av boligene vil være deltagere i felles garasjesameie. Størrelse på kommunale avgifter er forespurt selger, men foreligger ikke pt.

Det opprettes et felles sameie for garasjeanlegget, felles utearealer og intern adkomstvei hvor kostnader med drift og vedlikehold fordeles på sameierne. Vedlagt dette prospekt er forslag til vedtekter fra selger. Omfang og kostnadsfordeling vil besluttes av sameierne i felleskap etter overtagelse. Kostnader som felles snøbrøyting og vedlikehold av vei, felles strøm i garasjeanlegg, vedlikehold av garasjeanlegg (herunder rengjøring)

Lys og luftig stue
Peisovn i stue

og off. avgifter er kostnader som naturlig dekkes av sameiet. Åsbrekka 1,5,7,9,11,13,15,17,19,21 og 23 er deltagere i garasjesameiet.

Eiendomsskatt er ikke fastsatt pt. Eiendomsskatten utgjør for tiden 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendomsskatten vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Ligningsverdi legges til grunn for beregning av eiendomsskatt.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

1. etg: 58 kvm primærrom som omfattes av Entre/hall, 3 Soverom, dusjbad, vaskerom/wc. Sekundærrom utgjør 19 kvm som omfattes av bod/teknisk rom og enkel garasje.

2. etg: 63 kvm primærrom som omfattes av gang m/trapp, stue 1, spisestue/kjøkken, stue 2 (alternativt ekstra soverom).

3. etg: 59 kvm primærrom som omfattes av Gang m/trapp, bad, stue (kan deles i mindre stue og soverom), 2 soverom.

Standard

Boligenes inngangsparti er i 1. etasje. Boligen kan tilpasses ulike behov. Du kan ha hjemmekontor eller praktikantbolig med egen inngang i 1. etasje. Det er tilrettelagt for montering av minikjøkken og ekstra vaskemaskin.

Det er lagt enstavs hvitlasert eikeparkett i alle beboelsesrom, type BOA Eik Natural Vanilla Matt FP 138 uten fas og hvitlaserte gulvlister som matcher. Trapp fra Nor-Trapp med hvitlaserte eiketrinn, stålspiler og hvit håndløper. Sammenhengende vertikalt vindu i trappeløpet mellom 2. og 3. etasje gir godt dagslys i trappen.

Våtrom og inngangspartier har varmekabler og fliser.

TV-stue

Det er brukt italienske kvalitetsfliser fra Bergersen Flis i lys grå, beige og off-white fargetoner, satt sammen i ulike dimensjoner, hexagon og mosaikk. Utstrakt buk av store 60x60 fliser på gulv og delvis på vegg. Type Core Plain SL R9 (lys beige), City Grigio/Beige Natural og Nexus Saga (lys beige og grå) samt Keramic White Natural.

Vegger og tak er gipset, sparklet og malt i klassisk hvit farge. Innerdører er massive Swedoor Unique 01L i farge klassisk hvit. Listverk og gerikter i samme farge.

Kjøkkeninnredning er HTH Athena med hvitmalte fronter og VH-7 aluminiumsprofil, samt lekre Silestone benkeplater, 20 mm Bianco Orna polert, og underlimt oppvaskkum Blanco Andano stål. Hylle i hvitlasert eik finer over vindu. Langsgående vinduer over hele kjøkkenbenken gir godt arbeidslys.
Det leveres Miele hvitevarer, herunder 80 cm induksjonskoketopp, stekeovn (H2265B), oppvaskmaskin (G4264Vi)

Lekkert HTH kjøkken
Utsikt fra kjøkken

og kombinert kjøl- og fryseskap (KF37132iD). Takmontert høythengende kjøkkenvifte, Røros Heaven stål 120.

Det er tre våtrom samt wc i huset. To våtrom i 1. etasje og hovedbad i 3. etasje. Alle våtrom har vegghengte designtoaletter, type Aqualux Spring m/soft close sete i hardplast og Grohe trykkplate i krom. Hovedbad har badekar type Kvadrat 160, Vikingbad dusjhjørne i klart glass og aluminium, samt HTH Athena skuffseksjon med VH-7 aluminiumsprofil, speil og helstøpt benkeplate med vask fra Marbre. I 1. etasje har det ene badet Vikingbad dusjhjørne i klart glass og aluminium, samt røropplegg for montering av vaskemaskin. Vaskerom/wc (bad) 1. etasje har tilkobling for vaskemaskin samt mulighet for montering av dusj (rør fremført i vegg, samt sluk i gulv), i tillegg til frittstående vask Duravit Vero og speil. Det er kvalitetsfliser på gulv og vegger på alle bad.

Det er 250 l VV-bereder i bod under trapp. Rør i rør.

Det er kvalitetsarmatur, Mora Rexx i alle bad og på kjøkken, K6 kjøkkenarmatur, B5 servantbatterier, T5 badakarbatteri med S5 hånddusj og dusjarmatur, Mora Rexx Shower System kit. Det er sentralstøvsuger med ett uttak pr. etasje samt opplegg for innsug i sokkel under kjøkkenbenk. Frostfri utekran.
I 1. etasje, stue, er det peisovn Radius 300 med innsyn fra tre sider. Det er tilkoblingsmulighet for ekstra peisovn i 3. etasje. Stålpipe.

Byggemåte

Boligene på Voksenseter er oppført i tre etasjer. 1. etasje er oppført i solid, plasstøpt betong (ikke sprøytebetong), fundamentert til fjell, og utvendig isolert og pusset. 2. og 3. etasje er oppført som tradisjonelle plassbygde trehus med saltak og vegger i bindingsverk.

Luftig soverom eller stue med utgang til balkong
Soverom
Soverom

Det er brukt eksklusive naturmaterialer med liggende ytterkledning v tilnærmet vedlikeholdsfri malmfuru (Moelven Malm 100) behandlet med jernvitrol, som over tid vil få en jevn, grå patina. Takbelegg er koksgrå skifer, lagt på tradisjonelt vis. Beslag, renner og nedløp i Silver metallic. Malmfuru gulv og glassrekkverk med profiler i børstet stål på verandaene. Ytterdører er Swedoor Congo med tre glassfelt og sidefelt i glass. Vinduer og hev/skyvedører er fra NorDan. Vinduer og dører (og garasjedør) har ensartet, avstemt grå farge utvendig. Innvendig er vinduer og dører klassisk hvite. Store vindusflater og utstrakt bruk av hjørnevinduer i mange rom.
I 3 etasje er det mønt himling med takhøye vinduer og utgang til sydvestvendt veranda i stue.

Bebyggelse

Voksenkollen er i dag preget av spredt, eldre villabebyggelse og enkelte fortettede områder med småhus. Det er fortsatt mye urørt natur, stillhet og en luft samt fantastisk utsikt over fjord og by. Likevel er det kun 15 minutters kjøretur til byen.

Tomt

Gnr. 33 Bnr 3170 ca 572 kvm
Andel felles uteoppholdsareal (33/3178): ca 1770 kvm
Andel fellesparsell til parkering/boder med 1 parkeringsplasse og 1 sportsbod på ca 5 kvm (33/3179)): ca 470 kvm
Andel felles intern adkomstvei (33/21): Areal ikke oppgitt
i Oslo Kommune

Soverom
Soverom 2 i toppetasjen

Parkering

Parkering på egen tomt, 1 garasjeplass i felles garasje med Åsbrekka 13 og 1 plass i felles garasje som angitt på plantegning garasjeanlegg.

Adkomst

Åsbrekka er regulert til privat felles adkomst for tilliggende eiendommer, og tjener i dag som adkomst for Åsbrekka 2, 4, 6 og 12 i tillegg til Voksenseter. Det er lagt nytt kommunalt vann og avløpsnett i veien. Internveien er asfaltert og har veibelysning med timer. Hver enkelt bolig har asfaltert kjøreadkomst til inngangsdør, avsluttet med granitt kanstein. Trapp ved inngangsparti er støpt og belagt med granitt. Adkomst til hage fra kjøkken/spisestue er bygget av granittsten.

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på visning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i alle våtrom og entre. Peisovn i stue av type Radius 300. I tillegg er det lagt rørsløyfer i gulvstøp i sokkeletasjens øvrige rom for å muliggjøre evt.

senere innstallering av vannbåren gulvvarme i sokkeletasje.

Sameiet

Det opprettes et felles sameie for garasjeanlegget, felles utearealer og intern adkomstvei hvor kostnader med drift og vedlikehold fordeles på sameierne.

Skoler

Grindbakken, Svendstuen og Voksen barneskoler. Oslo Montesorry barne- og ungdomsskole, Midtstuen ungdomsskole, Hovseter og Ris videregående skoler, m.fl.
Det er god barnehagedekning i bydelen, feks. Voksenkollen friluftsbarnehage ved Voksenkollen stasjon og en lang rekke andre barnehager nedover i åsen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune
om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Christian Aamodt
Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 16 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer
Daniel Bjorn
Portrettbilde av Daniel Bjørn

Daniel Bjørn

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Daniel på e-post
db@sem-johnsen.no

Kontakt Daniel på telefon
92 69 50 90

Daniel Bjørn har totalt 14 års erfaring fra eiendomsbransjen, og mer enn 10 år som megler for egen portefølje på Oslo Vest (hovedsakelig i Ullern og Vestre Aker Bydel).
Bjørn har også 3 års erfaring som næringsmegler og har gjennom dette utviklet kompetanse og erfaring til også å håndtere prosesser som avviker fra standard salgsprosesser. I tillegg er prosjektsalg/prosjektmegling et fokusområde for Bjørn.

Kvaliteter som kjennetegner Bjørn som megler er punktlighet, proaktivitet og et sterkt engasjement for å skape trygghet for partene i eiendomshandelen.

Les mer