Vøyensvingen 15

Vøyensvingen 15

Prisantydning 4.650.000,-
Omkostninger 18.975,-
Totalpris 4.780.893,-
P-rom 74m2
Byggeår 1955
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Åse Jensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Åse Jensen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.515,-
 • Fellesformue
  53.844,-
 • Fellesgjeld
  111.918,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys, gjennomgående 3-roms toppleilighet med balkong. Flott utsikt. Lave fellesutg. ink. fyring og varmt vann.

Høydepunkter

Lys, gjennomgående toppleilighet
Flott utsikt i begge retninger
Balkong
Hyggelig bakgård
Lave fellesutgifter inkludert oppvarming og varmt vann
Veldrevet boligselskap
Romslig kjøkken med spiseplass
2 gode soverom
Fellesvaskeri
2 store boder
Kort vei til turområder og Akerselva

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i Iladalen med friområdet Iladalen park rett over veien. Iladalen park ligger i den skålformede Iladalen med skråning fra nord og vest mot sydøst og er formet som en kile med spiss mot syd. Parken er 27,9 mål stor og grunnen tilhører Oslo kommune. Parken er midtpunktet i det helhetlig planlagte boliganlegget i Iladalen, og regnes som byens fineste og best bevarte park i funksjonalistisk stil, med vekt på lys, luft, kontakt mellom leilighet og natur, bruk av nordiske treslag, enkelhet og saklighet i utforming. Nord i parken ligger Iladalen kirke. Rett syd for kirken ligger en 3,3 mål stor lekeplass, med bronseskulpturen «Kalv» av Ørnulf Bast, oppsatt 1957. Fra parken går to trappeanlegg opp til Griffenfeldts gate. I øst ligger en lekepark med et lite hus.

Etablert og attraktivt boligområdet med kort vei til Alexander Kiellandsplass og umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud, som bl.a. Kiellands Hus med matvarebutikk, frisør, bokhandel, sportsbutikk, kafeer, bensinstasjon, restauranter m.m.

Store grøntarealer med fine turmuligheter langs Akerselva som går fra sentrum og opp til Maridalen. Kun to minutters gange til vakre Iladalen park. Gangavstand til St. Hanshaugen og Grünerløkka som begge er godt kjent for sine frodige parker, hyggelige kafeer og sjarmerende restauranter, uteliv og klesbutikker. Kort vei til offentlig kommunikasjon, som buss og trikk, som tar deg med rundt om i byen.

Meglere

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer