Wilhelmsgate 2

Wilhelmsgate 2

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 199.462,-
Totalpris 7.585.795,-
P-rom 78m2
Byggeår 1952
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.472,-
 • Fellesformue
  43.538,-
 • Fellesgjeld
  186.333,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BOLTELØKKA/BISLETT - Toppleilighet - delikat 3-roms selveier med solrik balkong mot sydvest- Flott utsikt - Heis

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bislett, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Bislett ligger i bydel St. Hanshaugen og tilhører indre by i Oslo, og har nærhet til populære handlegater deriblant Bogstadveien, kafeer, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig kommunikasjon.
Rekreasjonsmuligheter
Fra boligen er det kort vei til flotte Stensparken, St. Hanshaugen og Slottsparken med grøntområder, turstier, kunst og lekeplasser. I tillegg ligger Frognerparken med populære Frognerbadet og Vigelandsparken godt innen rekkevidde, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter.
Det ligger flere treningssenter i nærområde, i tillegg til Bislett stadion og Bislett Bad & Trening. Bislett stadion har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane.

Offentlig kommunikasjon
Kun 25 minutter til BI handelshøyskolen (enten med 17 trikken og t-bane 4,5 eller med 37 bussen), omlag 10minutter til Universitet i Oslo (med 17 trikken) og kun 5 minutter til Høyskolen i Oslo og Akershus (med 17 trikken).
Nærmeste holdeplass er Bislett hvor trikk 17 og 18 går forbi, her finner du også 21 bussen, 37-bussen går fra Colletts gate. Flybussen har også fått holdeplass på Bislett og man kan dermed komme seg raskt til Gardermoen.
Bysykkel er et godt alternativ til kollektiv transport gjennom sommerhalvåret og det er flere sykkelstativ for bysykkel i gangavstand fra leiligheten.

Faste løpende kostnader

Kr. 4 472,- pr. mmd. inkl. trappevask, kabel-TV og fiber/internett, kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, felles forsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, revisjon og generell drift av eiendommen
Av felleskostnaden utgjør: Rentekostnad og avdrag på fellesgjeld kr. 979,-

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer