Wolffs gate 5

Wolffs gate 5

Prisantydning 27.000.000,-
Omkostninger 610.422,-
Totalpris 27.610.422,-
P-rom 290m2
Byggeår 1932
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  609m2
 • Bruksareal
  320m2
 • Bruttoareal
  374m2
 • Ligningsverdi
  3.239.403,-

Kort om eiendommen

Enebolig WOLFFS GATE 5

Beliggenhet

Flott beliggenhet i rolig gate på Fagerborg på hjørnet av Fagerborggata og Wolffsgate. Eiendommen ligger i et lite høydedrag med inngang og spesielt stuer og terrasse/have godt over gateplan. Usjenert og gode lys-/solforhold. Åpent og hyggelig utsyn fra boligen. Gangavstand til Majorstuen/ Bogstadveien med alle fasiliteter. Kort vei til rekreasjonsarealer i Stensparken og på Marienlyst samt god offentlig kommunikasjon med busser i Kirkeveien, trikk i Sognsveien og fra Adamstuen, i tillegg alle t-baner fra Majorstuen. Gangavstand også til Ullevål Sykehus og Blindern (UIO).

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 127 m2 som omfattes av 2 baderom, entré, gang, hall, kontor, 2 soverom og vaskerom. ("Soverom" ikke byggemeldt/godkjent som rom for varig opphold)
Sekundærrom utgjør 26 m2 som omfattes av 6 boder og teknisk rom.
2. etg: primærrom utgjør 163 m2 som omfattes av trappegang, bad, anretning, bibliotek, kjøkken med spiseplass, stue, spisestue, 2 soverom, vindfang og mellomgang.
Sekundærrom utgjør 4 m2 som omfattes av 3 kott.

Standard

Romslig enebolig oppført i 1932. Eiendommen ligger i rolige og sentrale omgivelser på Fagerborg. Eiendommen har mange kvaliteter som at den ligger opphøyet fra gateplan med lite innsyn fra gate, har gode solforhold, terrasse, uteplasser og have, nyere peis, 3/4 soverom, 4 våtrom, tøft funkisdesign, stor spisestue med buede vinduer, stor stue med tilstøtende bibliotek, sjenerøs himlingshøyde i 2.etg., mm. Muligheter for utvidelse - ytterligere optimalisering - pga. mange boder i boligen.

Huset ble pusset opp og modernisert i 1999/2000 til høy standard på den tiden. Se tilstandsrapport og beskrivelse fra selger.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.