Nesbukta 6

Nesbukta 6

Prisantydning 3.412.000,-
Omkostninger 56.564,-
Totalpris 9.756.564,-
P-rom 139.1m2
Byggeår 2019
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Borettslag

Kort om eiendommen

Nytt funkis enderekkehus rett ved sjøen med hage og takterrasser. Familiebolig med 4 soverom, 2 bad og 2 garasjeplasser.

Høydepunkter

- Innflytningsklart september 2019 iht til utbyggers fremdriftsplan
- Nytt enderekkehus over tre plan rett ved sjøen med familieorientert planløsning
- 2 garasjeplasser, 1 plass med elbil-lader
- Hage, markterrasse på 15 kvm og 2 takterrasser på hhv 18,6 kvm og 5,9 kvm
- 4 soverom, mulighet for 5 soverom
- 2 delikate flislagte bad og eget vaskerom
- Kjøkken fra UnoForm med integrerte hvitevarer fra Miele
- Walk-in-garderobe, innvendig bod/vaskerom og utebod på 5 kvm
- Flislagt entré og lekker 1-stavs parkett i øvrige oppholdsrom
- Mulighet for leie av båtplass
- Bo rett ved sjøen i et etablert og barnevennlig område med gangavstand til skole/bhg
- IN-ordning på fellesgjeld
- Lave kjøpsomkostninger
- Salg av kontraktsposisjon
- Mulighet for å gjøre tilvalg t.o.m januar

Hjemmesiden til prosjektet med illustrasjoner kan ses her: www.nesbukta6.no

Hvordan fungerer kjøp av kontraktsposisjon?
Du inntrer i gjeldende kontrakt, betaler forskudd til utbygger og mellomlegget til meglers klientkonto. Ved overtagelse overføres resterende kjøpesum til utbygger pr vilkår i eksisterende kontrakt som du trer inn i. Se punktet nedenfor "betalingsbetingelser og Lovverk". Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Bud legges inn elektronisk via tryggbudgivning.no, kontakt megler for detaljer.

Mer om eiendommen

Hvordan gjøres det med visninger?
Det anbefales å befare boligfeltet selv, alternativt kontakt megler for tomtevisning. Infomøte avholdes på vårt kontor: Klingenberggta 7, 0161 Oslo. Ta kontakt med megler for mer informasjon: Silje Godager, tlf: 95 12 07 26.

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til i maritime omgivelser på Nesbukta/Holmen med umiddelbar nærhet til fjord og strand. Her finner du alt fra naturopplevelser og kultur til sport og shopping. Holmen senter ligger kun 4 minutters kjøretur unna, og skal du ta deg inn til hovedstaden er det enkelt å ta seg direkte ut på E18 - alternativt med tog fra Hvalstad stasjon som bruker ca. 30 min til Oslo S.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandel kan gjøres på Meny Holmen eller Rema 1000 Nesbukta, som begge ligger i gangavstand fra boligen.

Utomhusplan markert
Kjellerplan og snitt

Forøvrig er det kort vei til Holmen senter med godt utvalg av butikker. Sandvika Stortsenter ligger 5 km unna, og er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker, spisesteder og helsetjenester. Om man søker mer kulturelle opplevelser er det en rekke eventer på Bærum kulturhus og Asker kulturhus.

Rekreasjonsområder
Fra Holmen til Slemmestad er det fin merket kyststi, ca 15 kilometer. Denne kan tas som en sykkeltur eller deles opp i flere fine fot-turer. På Holmensenteret er det badeplass med sandstrand og knauser. Her finnes badeflåte, stupebrett, lekeapparater og toalett. Den nye Holmen svømmehall ligger på området. Holmenskjæret er også et fantastisk barnevennlig område med stor gresslette, sandstrand og badeflåte. For den aktive har Holmen Idrettsforening organsiert idrett innen langrenn, fotball og håndball.

Frisk Asker ishockey er en av Norges beste på junior- og seniornivå.

Skole og barnehage
Eiendommen sokner til Mellom-Nes barneskole og Lindøya ungdomsskole. Området har forøvrig et godt utvalg av offentlige og private barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Landøya. Herfra går det rute til Oslo Bussterminal, Fornebu via Sandvika, Sandvika og Nesøya.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av rekkehus 504 i prosjektet Yachtværftet på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 08.05.18 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Neptune Properties - Nesbukta 6 AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Utbygger har samtykket til salg av kontraktsposisjonen.

Adresse

Nesbukta 6
1394 Nesbru

plantegning 1 etasje
bilde4

Prisantydning inkludert omkostninger

3 412 000,- (Prisantydning)
6 288 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 700 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 000,- (Andelskapital)
500,- (Administrasjonsgebyr forretningsfører)
50 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
56 564,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 756 564,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Bilde1
Bilde2

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Primærrom: 139,10 kvm, Bruksareal: 145,20 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.

Boligen har 4 soverom.

Type eiendom

Borettslag, Rekkehus

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Innhold

Primærrom: 139,1 kvm, Bruksareal: 145,2 kvm

Rekkehuset går over tre plan og har følgende rominndeling i P-rom:

1. etg.: Entré/gang, stue, kjøkken og dusjbad.
2. etg.: Trappeløp, stue/sov, hovedbad og 3 soverom.
3. etg.: Trappeløp, loftsstue og soverom/kontor.

Bruksareal omfattes av vaskerom/bod i 1. etasje og walk-in-garderobe i 2. etasje.
Boligen får i tillegg levert utvendig bod på 5 kvm.

Standard

Tilvalg og påkostninger gjort av kjøper 1
- Utvidelse av bad i 1. etasje med ekstra dusj.
- Påbygge takterrasse fra kontor/gjesterom i 3. etasje.
- Elbil-lader til 1 garasjeplass.

Innvendige gulv
Entreen får Mørk grå porcellanato flis 30 x 30 cm. Øvige oppholdsrom får 14 mm 1-stavs hvitlasert mattlakkert eikeparkett.

Plantegning 2 etasje
Plantegning 3 etasje

Vegger: Malt gips

Kjøkken med øy
Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Expo Nova, Varenna modell Alea. Kjøkkeninnredningen består av 20 mm mattlakkert laminat med hvite underskap og sorte overskap. Det leveres soft-close på skuffer og skap, underlimt vaskekum modell Blanco Andano og ettgreps blandebatteri fra Grohe. Videre får kjøkkenet lekker benkeplate i komposittstein 20 mm i farge superwhite, uttrekkbar slimlineventilator med front i stål samt integrerte hvitevarer fra Miele. Hvitevarene inkluderer stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

2 bad og vaskerom/bod
Boligen får levert dusjbad i 1. etasje, vaskerom/bod i 1. etasje og hovedbad i 2. etasje.

Hovedbadet i 2. etasje får delikat sandstenfarget porcellenato flis på gulv og vegger, gulvvarme og downlightsbelysning i himling med dimmer.

Gulvflisene leveres i 30x30-format og veggflis leveres liggende i 30x60-format. Dusjnisjen kan få mindre format for å sikre fall. Baderomsinnredning leveres med heldekkende servantplate og hvit mattlakert innredning med skuffer. Videre blir badet utstyrt med speil, ettgreps armatur fra Grohe, vegghengt toalett fra Laufen, dusjgarnityr fra Grohe samt dusjvegger i herdet glass. I tillegg får hovedbadet badekar, innmurt med samme flis som vegg. Kar/dusjarmatur fra Grohe.

Dusjbadet i 1. etasje får mørk grå porcellenato flis på gulv og på vegg i dusjsone, gulvvarme og downlightsbelysning i himling med dimmer. Gulvflisene leveres i 30x30-format og veggflis leveres liggende i 30x60-format. Dusjnisjen kan få mindre format for å sikre fall. Øvrige flater foruten dusjsonen får sparklet og malte overflater. Badet får servant med ettgreps armatur fra Grohe og speil over servant, vegghengt toalett fra Laufen og dusjvegger i herdet glass.

Vaskerom/boden får mørk grå porcellenato fliser på gulv, gulvvarme og hvitmalte, sparklede vegger. Downlightsbelysning i himing med dimmer. Rommet blir levert med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Badene kan bli levert som prefabrikkerte badekabiner med lakkerte stålplater i nedsenket himling.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. På lyd- og brannvegger leveres anlegget som åpent. Automatsikringer
i eget sikringsskap i hver bolig med overbelastningsvern og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Sikringsskap monteres i bod.

Utvendig inntaksskap plasseres iht. krav. Det leveres downlights med dimmere i entré, gang, kjøkken, bad, bad/vask og wc. Se elektrotegning vedlagt salgsoppgaven.

En utvendig lampe og en stikkontakt per bolig på markterrasse, takterrasse og ved inngangsdør. Det elektriske anlegget for øvrig, leveres etter NEK
400:2014.

Byggemåte

Boligene bygges etter TEK 17.
Isolerte yttervegger av bindingsverk i tre. Fasader av stående dobbeltfalset royalimpregnert kledning. Panelet leveres ferdig behandlet etter arkitektens

fargevalg. Yttertak belegges med sveiset sort papp eller tilsvarende. Royalimpregnert spaltegulv på markterrasser og takterrasser etter arkitektens fargevalg. Tett rekkverk i samme utførelse som fasade. Det leveres skillevegger i royalimpregnert trevirke mellom markterrasser og takterrasser etter arkitektens fargevalg. Form og størrelse på markterrasser kan i detaljprosjekteringen bli justert etter ferdig terreng. Det leveres pergola over deler av markterrassen i beiset trykkimpregnert trevirke. Utforming og farge besluttes av landskapsarkitekten.

Vegger består av stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon. Alle himlinger er i gips. Innvendig takhøyde er ca. 250 cm. Rom med downlights og/eller tekniske føringer kan ha nedforet gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. I rom med downlights eller tekniske føringer kan takhøyden være minimum 220 cm.

Se vedlagte opprinnelige salgsoppgave for ytterligere opplysninger om byggemåte.

Tomt

Foreløpig utomhusplan er inntatt i prospektet. Endelig utomhusplan vil bli utarbeidet i forbindelse med detaljprosjekteringen. Alle gang- og kjøreveier med belegningsstein eller asfalt. Kantskille i overganger mellom asfalt/ belegningsstein og grøntarealer. Oppholdssoner under pergola med bord og benker. Lekeareal med sandkasse og lekeapparater. Flettverksgjerde og/ eller spilerekkverk monteres der det er krav til sikring på grunn av høyder.

Snøsmelteanlegg i hjulspor i bratte partier i kjørebanen til garasjeanlegget ved behov.

Det leveres utvendig belysning med lyssensor på fellesarealer i form av pullerter/lysmaster og lamper i nedkjøringsrampen. Det leveres 3 stykk stikkontakter i garasjekjeller tilknyttet fellesanlegget. Det vil bli levert to stk. felles utekraner i fellesområdet, endelig plassering er ikke bestemt.

Oppvarming/ventilasjon

Boligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme fra sentralanlegg med forbruksmåler til hver bolig. Varmekabler eller vannbåren gulvvarme på bad. Det planlegges felles berederanlegg plassert i garasjeanlegg med vannmåler for varmtvann til hver bolig.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat i hver bolig. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli omluft- eller avtrekksventilator fra kjøkken.

Det vil bli nedgravd felles gasstank på eiendommen, med fremlagt rør til yttervegg for hver bolig. Plassering av gasstanken avklares under detaljprosjekteringen. Opplegg i huset og eventuell gasspeis vil være tilvalg.

Borettslaget

Leilighetene planlegges organisert i et borettslag; Yachtværftet Borettslag («Borettslaget»). Borettslaget planlegges å bestå av 30 andeler. Hver bolig utgjør en andel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet med tilhørende vedtektsfestet enerett til bruk av terrasse og hage, samt rett til bruk av Borettslagets fellesarealer. Utbygger tar forbehold om å seksjonere eiendommen samt endre antall andeler i Borettslaget.

Det er utarbeidet foreløpig utkast til vedtekter for Borettslaget. Utkast kan fås ved henvendelse til megler. Utbygger tar blant annet forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse. Kjøper plikter å rette seg etter vedtektene.

Borettslaget vil bli etablert av Nesbukta 6 AS. Borettslaget vil overta eiendomsretten til tomten ved en fusjon med selskapet Nesbukta 6 Eiendom AS, som forut for fusjonen vil være et heleid datterselskap av Borettslaget. Av hensyn til å unngå dokumentavgift vil ikke grunnbokshjemmelen til eiendommen bli overskjøtet til Borettslaget, men bli liggende i et hjemmelsselskap som er eid 100 % av Borettslaget. Borettslaget og andelseierne vil ha full kontroll over hjemmelen gjennom eierskapet i hjemmelsselskapet.

Sikringsordning
Borettslaget vil inngå avtale om sikring av felleskostnader i henhold til reglene i borettslagsloven § 5-26 til § 5-30. Premien for sikring er per i dag 0,6 % av felleskostnadene (drift/vedlikehold, renter og avdrag). Premien er hensyntatt i felleskostnadene for Borettslaget.

IN-ordning
Borettslaget vil få IN-ordning (individuell nedbetalingsordning). Dette innebærer at hver enkelt andelseier - på nærmere fastsatte vilkår og i henhold til avtale med Borettslaget - kan nedbetale hele eller deler av sin andel av fellesgjelden etter overtakelse eller på et senere tidspunkt i forbindelse med forfall på Borettslagets lån. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Ved etablering av IN-ordning må det påregnes et gebyr på cirka 25 000 eks. mva. for hele Borettslaget. Ved den enkelte andelseiers benyttelse av IN-ordningen må det også påregnes et gebyr. Ved innbetaling innenfor IN-ordningen får andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjon i renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld. Nedbetalt andel fellesgjeld kan ikke reverseres.

Faste løpende kostnader

Stipulerte månedlige felleskostnader for første driftsår er kr. 13 887,-
Herav:
Fellesutgifter drift kr. 2 359,-
Renter på lån kr. 11 528,-

Kjøper har rett til å innløse sin del av fellesgjelden (IN-ordning).
Ved innløsning av andel fellesgjeld er fellesutgifter drift estimert til å utgjøre kr 2 359,- per måned.

Etter 10 år med kun renter (avdragsfritt), vil det fra 2029 betales lån ned over 30 år som et annuitetslån - dvs. samme faste beløp pr.mnd,men hvor andel renter og avdrag endres gjennom perioden. Det er størst andel renter i begynnelsen av perioden og minst mot slutten. Gjennomsnittlig avdrag på lån estimert til å utgjøre kr. 17 467,- per måned og gjennomsnittlige renter estimert til å utgjøre kr. 6 723,- Totale felleskostnader ink drift er dermed estimert til å utgjøre kr. 26 549,- per måned.

Drifts- og vedlikeholdskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker utført i felles regi. Månedlige fellesutgifter er stipulert til ca. kr 16 til kr 18 per kvm BRA per måned for et normalt driftsår, hvor kommunale avgifter,renovasjon, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av fellesareal, vaktmester, vedlikehold, måking og strøing av adkomstvei, forretningsførsel, styrehonorar, renhold, samt strøm på fellesarealer er inkludert.

Fellesutgiftene fordeles med 70 % etter størrelsen på boligene, mens 30 % fordeles likt per bolig. I tillegg kommer kabel-TV og internett (grunnpakke), alternativt fiberaksess. Kostnaden avhenger av leverandør og løsning som velges, og vil bli fordelt med likt beløp for hver bolig.

I tillegg kommer også drifts- og vedlikeholdskostnader for garasjeanlegg stipulert til ca. kr 150,- per måned per parkeringsplass for første driftsår. Videre kommer a kontoinnbetaling for kostnader til oppvarming og varmt tappevann stipulert til kr 7 til 9 per kvm BRA per måned med individuell avregning etter forbruk. Det samme gjelder eventuelle kostnader til gass. Drift og vedlikehold av gasstank fordeles på de som har gasspeis.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte kostnader, da dette er basert på erfaringstall.

Det må påregnes en ekstraordinær innbetaling av felleskostnader for en periode på 2 til 4 måneder ved overtakelse. Innbetalingen er å anse som oppstartskapital for borettslaget.

Andel fellesgjeld
På overtakelsestidspunkt utgjør andel fellesgjeld kr. 6 288 000,-
Borettslaget vil bli finansiert med 70 % fellesgjeld. Kapitalkostnader består av renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld. Det er i budsjettet lagt til grunn at fellesgjelden er et annuitetslån med en flytende rente på 2,2 %. Løpetiden på lånet er 40 år med avdragsfrihet de første 10 årene. Kapitalkostnaden vil øke når perioden for avdragsfrihet opphører. Renten på fellesgjelden er flytende. Det presiseres at renten vil endres i samsvar med den generelle renteutviklingen og långivers lånevilkår, og således påvirke størrelsen på kapitalkostnadene og dermed felleskostnaden.

Fellesgjelden betjenes gjennom kjøpers betaling av andelens felleskostnader. Ved innbetaling innenfor IN-ordningen får andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjon i renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld. Nedbetalt andel fellesgjeld kan ikke reverseres.

Garanti

Kjøper 2 overtar kjøper 1 sin kontrakt med utbygger og trer inn i kjøper 1 sin rolle med de rettigheter og forpliktelser kontrakten tilsier. Det forutsettes at utbygger godkjenner at kjøpekontrakten og alle vedlegg transporteres fra kjøper 1 til kjøper 2. Utbygger er i henhold til bustadoppføringslova pliktig til å stille garanti på 3 % av førstegangs kjøpesum i byggeperioden og 5 % av førstegangs kjøpesum i 5 år etter overlevering.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

3 412 000,- (Prisantydning)
6 288 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 700 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 000,- (Andelskapital)
500,- (Administrasjonsgebyr forretningsfører)
50 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
56 564,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 756 564,- (Totalpris inkl. omkostninger)

10% forskudd av kjøpesum kr. 341 200,- + transportgebyr på kr. 50 000,- innbetales i forbindelse med kontraktsinngåelse.
Resterende av kjøpesum + omkostninger kr. 3 077 364,- innbetales 1 uke før overtakelse:

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler Sem & Johnsen Prosjektmegling AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøpers plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen.

Videre har selger av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Heftelser

1929/900477-1/100 Best. om adkomstrett
03.05.1929
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Med flere bestemmelser

1931/908058-1/100 Best. om adkomstrett
03.07.1931
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Med flere bestemmelser

1981/7976-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
24.04.1981
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/18520-1/100 Erklæring/avtale
12.06.1990
Målebrev med grensejustering.

2017/1039245-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
22.09.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE
Org.nr: 944382038
Rettighetshaver allmennheten
Adkomstrett til fots
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/758358-1/200 Pantedokument
11.05.2018 21:00
BELØP: NOK 340.000.000
Panthaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824

2018/844035-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
05.06.2018 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/844019-1/200

2018/758358-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
11.05.2018 21:00
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824

2018/844035-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
05.06.2018 21:00
veket for: PANTEDOKUMENT 2018/844019-1/200

2018/844019-1/200 Pantedokument
05.06.2018 21:00
BELØP: NOK 225.000.000
Panthaver:BN BANK ASA
Org.nr: 914864445

Grunndata

1916/900063-1/100 Registrering av grunn
14.04.1916
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:10

1993/12592-1/100 Sammenslåing
18.06.1993
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:1722

1996/26478-1/100 Målebrev
30.09.1996

2017/1039205-1/200 Arealoverføring
22.09.2017 21:00
Areal overført fra:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:1918
2017/1039229-1/200 Arealoverføring
22.09.2017 21:00
Areal overført fra:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:10

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0220-39/10
Rettigheter i eiendomsrett

2017/1039245-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
22.09.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:ASKER KOMMUNE
Org.nr: 944382038
rettighetshaver:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:90
Rettigheter på 0220-39/10
Rettigheter i eiendomsrett

2018/616594-1/200 Bestemmelse om vannledning
06.04.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:0220 Gnr:39 Bnr:90
Gjelder overvannsledning
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Eier

Tobias King
Oceane Balland

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Overtagelse

Forventet ferdigstillelse 3. kvartal 2019.
Senest to måneder før ferdigstillelse av boligen skal utbygger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden. Ferdigstillelse av utomhusområdene vil kunne bli utført etter overtakelse, bl.a. annet avhengig av årstiden.

Evt. mulighet for utleie

Utleie reguleres av borettslagsloven §§ 5-3 til 5-10. Utbygger ønsker å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Ferdigattest/brukstillatelse

Utbygger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeider er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom søknadspliktige utomhusarbeider ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig.

Forretningsfører

USBL

Regulering

Reguleringsplan for Nesbukta 6 m.fl. ble vedtatt av kommunestyret 23. mai 2017. Eiendommen er regulert til bolig m.m., se vedlagte reguleringsplan.
Verftet er regulert til kontor/industri, deler av verftet er under regulering for å bli fredet. Øvrige tilstøtende eiendommer er regulert til boligformål og allmennyttige formål. I henhold til reguleringskart fra Asker kommune foreligger det ingen planer i nærområdet.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som er interessante for handelen, slik som denne nøkkelinformasjonen, opprinnelig salgsoppgave i prosjektet, vedlegg til opprinnelig salgsoppgave, opprinnelig kjøpekontrakt, transportkontrakt, reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og servitutter / heftelser. Disse dokumentene er vedlagt dette prospekt.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og prosjektets salgsoppgave med vedlegg. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Generelle forbehold knyttet til utførelsen av prosjektet
Generelt står utbygger fritt til å velge løsninger i den grad det ikke forringer standarden på prosjektet. Utbygger har videre rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner, produkter og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige, og som ikke forringer prosjektets eller leilighetenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad.

Utbygger forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, fellesarealer og materialvalg i og på bygningene.
Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for detaljutforming og farger av leilighetene eller prosjektet for øvrig.

Opplysninger gitt i salgsprospektet kan fravikes dersom utbyggeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

Illustrasjoner i salgsprospektet er kun av illustrativ karakter og ment som eksempler på møblering, fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på inn- og utvendige fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Utstyr/standard som leveres fremgår av kvalitetsbeskrivelse i prospektet.

På de enkelte plantegningene er det vist forslag til plassering av møbler, utstyr og hvitevarer. Det samme gjelder garderobeinnredning i gang/hall og på soverom, vaskemaskin på vaskerom, oppvaskmaskin på kjøkken og stiplete løsninger. Forslagene er kun av illustrativ karakter og ment som eksempler.

Den foreløpige utomhusplanen er kun ment som en illustrasjon av standard og funksjoner. Det ferdige produkt vil kunne avvike fra illustrasjonen uten at dette gir kjøper rett til å kreve prisavslag.

Arealer for leiligheter og markterrasser, balkonger og takterrasser er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik.

Det vil også forekomme rørføringer og sjakter i leilighetene som ikke er vist på tegning. Eventuelle mindre avvik gir ikke kjøper rett til å kreve prisavslag. Utbygger skal informere kjøper dersom det oppstår vesentlige avvik.

Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler