Zetlitz` gate 1A

Zetlitz` gate 1A

Prisantydning 7.600.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 7.608.032,-
P-rom 104m2
Byggeår 1875
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Linda Klokk

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Linda Klokk

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.905,-
 • Fellesformue
  41.024,-
 • Ligningsverdi
  1.811.886,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Nydelig klassisk bygårdsleilighet med flotte detaljer. 2 peiser. Fransk balkong. Trafikkstille med gangavstand til "alt"

Høydepunkter

*Generøs takhøyde og store vindusflater og flott utsyn uten innsyn

*Stort og innholdsrikt kjøkken med peis og spiseplass

*Tidløst delikat flislagt bad med dusjnisje og opplegg for vaskesøyle

*Fransk balkong

*Stor kjellerbod medfølger

*Stor og meget pent opparbeidet og innholdsrik bakhage til glede for store og små

*Ikke forkjøpsrett

*Rolig beliggenhet i miljøgate

*God vedlikeholdshistorikk i borettslaget

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk, urban beliggenhet på St. Hanshaugen/Meyerløkka rett ved Pilestredet Park. Zetlitz gate er en rolig miljøgate uten trafikkstøy. Umiddelbar tilgang til byens fasiliteter. Området er spennende og fylt av historie, kunst, parkområder og noen av Oslo sine beste spise- og utesteder - Happolati, Fuglen, Izakaya og Tekehtopa. Kirsebærtrærne gjør plassen om til en oase. Kort vei til alt av butikker, offentlig kommunikasjon og spisesteder. Kiwi rett nede i gaten gjør hverdagen enkel.
Gåavstand til naboområdene som bl.a. Grünerløkka, Bislett og Sentrum samt Youngstorget. Oslos paradegate, Karl Johan, med alt av sine fasiliteter er ca. 5 minutters gange fra boligen.
St. Olavs gate ligger i kort nærhet til Universitet, Høyskolen, Arkitekthøyskolen, Kunsthøyskolen og Tannlegehøyskolen. 37-bussen i Ullevålsveien tar deg til Handelshøyskolen BI på under 15 minutter. Flotte rekreasjonsområder som St. Hanshaugen og Akerselven med turstier til Nordmarka forbi Nydalen. For den treningsglade er det kort vei til Sats i Akersgaten eler Domus Athletica. Om du ønsker gåavstand til alt du trenger i hverdagen, men likevel en tilbaketrukket beliggenhet, er dette stedet for deg.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Linda Klokk

Linda Klokk

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Linda på e-post
lk@sem-johnsen.no

Kontakt Linda på telefon
92 08 90 27

Linda var ferdig utdannet jurist ved UiO i 2003, og har lang erfaring med eiendomssalg og transaksjoner. Hun har advokatbevilling fra 2006 og har meglet for Advokat Torbjørn Ek AS og Privatmegleren før hun startet opp i Sem & Johnsen i 2013. Hun har hatt permisjon fra Sem & Johnsen i perioden 2018-2019 hvor hun har arbeidet som juridisk rådgiver i Norges eiendomsmeglerforbund.
Linda megler både brukte boliger og prosjektsalg. Hun har også lang erfaring med ulike varianter som salg av dødsbo mv og liker utfordringer.

Lang fartstid i bransjen, høy faglig kompetanse, stor interesse for mennesker samt gode forhandlingsegenskaper gjør henne til en seriøs formidler som ivaretar både selgers og kjøpers interesser på en fruktbar måte.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.