ZETLITZ' GATE 5A

ZETLITZ' GATE 5A

Prisantydning 4.900.000,-
Omkostninger 131.242,-
Totalpris 5.031.242,-
P-rom 56m2
Byggeår 1875
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.103,-
  • Fellesformue
    17.088,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

Flott, klassisk 3-roms selveier i sin helhet beliggende i bakgård med glimrende beliggenhet - Gård totalrenovert i 2007

Høydepunkter

Velkommen skal du være til Zetlitz' gate 5 A ved Pilestredet Park

Denne boligen er en lys og tiltalende 3-roms selveier med sentral, men tilbaketrukket beliggenhet. Zetlitz` gate er en trafikkstille miljøgate uten gjennomgangstrafikk og ligger like ved Pilestredet Park.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og ligger stille, i sin helhet vendt inn i bakgården som er pent opparbeidet og velholdt. Stuen oppleves lys og luftig og har en takhøyde på 3 meter.

Leiligheten har opprinnelig to soverom, men det ene er idag benyttet som kontor med glassdør mot stuen.Pent og praktisk badeværelse med opplegg for vaskemaskin, dusj, toalett og servant. Det er godt med oppbevaringsplass i leilighetens plassbygde hylleløsninger og i kjellerboden som måler 9 kvm.

Velkommen skal du være inn i din neste bolig.

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på St.Hanshaugen hvor du har nærhet til alt av byens fasiliteter. Nærområdet byr på triveligenisjeforretninger som ''Gutta på Haugen'' og "Røtter" og restaurantersom Schrøder, Pascal og Smalhans. Her har du en tilbaketrukket beliggenhet i Zetlitz` gate som er en trafikkstille miljøgate uten gjennomgangstrafikk!

St.Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo. Kort vei til det meste av fasiliteter som dagligvarebutikker, skoler, barnehager, post og butikker. Kun 2 minutter å gå til Baker Hansen, samt Coop Extra
(søndagsåpen) og noen få minutters gange til flere andre forskjellige matbutikker som KIWI, Rimi og Bunnpris. Området består i tillegg av en rekke idylliske parker, som f.eks. Stensparken og St.Hanshaugen med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. God tilgang til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.