Alt klart for Eiendomsdagen 2019

Alt klart for Eiendomsdagen 2019

Årets store begivenhet for eiendomsbransjen byr på sjakktrekk og fremtidsspådommer.

Torsdag 7. november går Eiendomsdagen 2019 av stabelen på Grand Hotel i Oslo.

Det er femte år fagseminaret arrangeres av Sem & Johnsen, og i løpet av disse årene har Eiendomsdagen etablert seg som et «must» for alle som jobber med eiendomsmarkedet.

- Vårt ønske med Eiendomsdagen er å skape en arena hvor bransjen kan møtes. Vi legger vekt på at programmet skal være nyttig og aktuelt, holde høy faglig kvalitet, og tilby deltakerne noe litt utenom det vanlige, sier Christian Remlov Sunde, daglig leder i Sem & Johnsen Oppgjør, og fagansvarlig for Eiendomsdagen.

>>> MELD DEG PÅ HER <<<

- Vi er veldig glade for at Eiendomsdagen har blitt så godt mottatt i bransjen. Det har utviklet seg til å bli et etterspurt arrangement, der størstedelen av deltakerne kommer igjen år etter år.

Eiendomsdagen har plass til rundt 200 deltakere, og har blitt fulltegnet hvert år.

- Vi synes selv det var et behov for et seminar for alle oss som jobber tett på eiendomsmarkedet. Det er morsomt å få bekreftet at resten av bransjen er enig, sier Christoffer Askjer, daglig leder i Sem & Johnsen.

SE FULLT PROGRAM NEDERST I SAKEN

Sjakkmester og stjernearkitekt

Årets foredragsholdere er et knippe personer med stor faglig tyngde. Reiulf Ramstad, prisvinnende arkitekt og faglig leder i Reiulf Ramstad arkitekter skal snakke om det gode liv og arkitektonisk kvalitet. Terje Strøm, sjeføkonom i NyAnalyse, vil fortelle hvordan han mener Brexit kan påvirke arbeids- og boligmarkedet i Norge. Aps boligpolitiske talsperson Siri G. Staalesen har boligutbygging som tema, og skal snakke om hvor bremseklossen sitter.

I tillegg kommer direktør for Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg, Kari Sandberg og eiendomsinvestor Anders Buchardt. De skal snakke om hhv. nye krav og forventninger til bygg- og anleggsbransjen, og hvordan man kommer i mål med prosjekter når alles behov skal hensyntas.

Cecilie Ditlev Simonsen, partner i FirstHouse, er årets konferansier og ordstyrer.

Eiendomsdagen 2019s fagprogram avsluttes med sjakkmester Garri Kasparov, vkjent for å holde glitrende foredrag om strategi og taktikk.

- Vi søker alltid å invitere relevante og dyktige foredragsholdere, og én «overraskelse» fra en helt annen bransje. I år har vi vært så heldige å få tak i Kasparov. Dette blir en unik sjanse til å få et innblikk i hvordan en superstrateg tenker. Jeg tror hans foredrag vil inspirere mange, sier Askjer.

>>> MELD DEG PÅ HER <<<

Arena for nettverksbygging

Etter endt program avsluttes Eiendomsdagen med en sosial sammenkomst i Speilsalen, der en Dj vil spille, og det serveres sushi, vin til deltakerne.

- Vi vet at mange også setter stor pris på det sosiale aspektet ved Eiendomsdagen. I hverdagen jobber vi mye hver for oss, og dermed er det fint å få denne muligheten til å treffes på tvers av bransjen, sier Askjer.

Sem & Johnsen - kvalitet i alle ledd

Liste med 2 mennesker