Sem & Johnsen Prosjektmegling ansetter

Sem & Johnsen Prosjektmegling ansetter

Vil du være med på laget?

Det er travle tider hos Sem & Johnsen Prosjektmegling i Vika i Oslo. Her jobber 12 ansatte med å bistå utbyggere med prosjektering og salg av boligprosjekter i Oslo og Akershus.

Blant prosjektene selskapet formidler er superpopulære Urban Villas i Ski, Utsikten på Nesodden, Yachtværftet i Asker, Storebukta i Kolbotn og Munchs Brygge i Bjørvika, for å nevne noen.

- Vi selger 1000-1500 boliger hvert år, så det blir cirka 100 boliger per ansatt per år. Vi har veldig spennende oppdragsgivere som hører til de mest innovative og prisbelønte utbyggere i landet, sier Christopher Lejonberg, som leder Sem & Johnsen Prosjektmegling.

Sem & Johnsen Prosjektmegling, som inntil juli 2017 het Privatmegleren Nye Boliger, har svært erfarne meglere i stallen. Flere av dem har solgt boligprosjekter i 15 år eller mer.

- Vi er et av meglerkontorene med lengst fartstid. Oppdragsgiverne våre vet at vi har lang erfaring og vektlegger kvalitet. Noen av dem har fulgt oss i lang tid, men vi merker også pågang fra nye oppdragsgivere, sier Lejonberg.

Nå er han og kollegene på utkikk etter en ny megler/co-megler som sammen med en av de mest erfarne meglerne skal jobbe med de største prosjektene Sem & Johnsen Prosjektmegling håndterer.

Blant oppgavene som venter den rette kandidaten er salg og visninger av nye boliger, utforming av markedsføring og tilrettelegging/backoffice.

- Vi er ute etter en strukturert, effektiv og arbeidssulten person med bakgrunn som eiendomsmegler eller -fullmektig, jurist eller advokat med noe erfaring fra før.


Har du det som skal til?

Send i så fall en kortfattet søknad og CV til Christopher Lejonberg på cl@sem-johnsen.no eller bruk skjemaet under.

Liste med 1 menneske

Kontaktskjema