Sjelden mulighet på Bygdøy

Sjelden mulighet på Bygdøy

Se bildene av leiligheten på 250 kvm, og med takterrasse på 65 kvm i Bygdøys mest eksklusive leilighetskompleks.

Solon Eiendoms siste prestisjeprosjekt ligger vakkert til i hagen til det som tidligere var Canadas ambassadebolig på Bygdøynes. Etter to års bygging står de eksklusive leilighetene og den 3,6 mål store fredede engelske parken som utgjør fellesområdene ferdige.

Det er Reiulf Ramstad Arkitekter som har tegnet de seks toetasjes leilighetshusene. Arkitekturen er moderne, men elegant, og glir godt inn i et nabolag der praktvillaene ligger på rekke og rad.

- Med dette prosjektet har Solon Eiendom og Reiulf Ramstad Arkitekter løftet listen for nye leilighetskompleks betraktelig hva gjelder arkitektur og bokvalitet, sier Christoffer Askjer i Sem & Johnsen.

Han er ansvarlig megler for prosjektet, som består av totalt 18 leiligheter, hvorav 16 ble solgt før ferdigstillelse. Størrelsene på leilighetene er på mellom 112 og 281 kvm.

Oppholdsrommet på 113 kvm har vinduer fra gulv til tak, og utgang til takterrassen på 65 kvm.

Luksus på et kvart mål

Det er kun én toppleilighet igjen. Den er 250 kvm stor, og har et oppholdsrom på 113 kvm, som enkelt kan deles opp i flere soner. I tillegg består leiligheten av et stort kjøkken, tre soverom med eget bad, et gjestetoalett, vaskerom, grovkjøkken – og en sydvendt takterrasse på imponerende 65 kvm. I tillegg har leiligheten 2 garasjeplasser i kjeller, og en enorm bod som kan romme det meste.

Store vindusflater og en takhøyde på 2,7 meter, enkelte steder hele 4 meter, gjør leiligheten usedvanlig luftig.

- Her er det tenkt på alt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hva gjelder lysforhold, standard eller planløsning. Både oppholdsrom og kjøkken har lysinnslipp på tre sider. Det er svært høy kvalitet på alt, sier Askjer.

Se boligens prospektside her

Utsyn mot vest, over hagen til den sveitsiske ambassadeboligen.

Kjøkkenet er fra Kvänum, hvitevarene fra Gaggenau og Miele. Badene har spesialsnekret innredning, og armaturer Dornbracht. I gang og garderoberom er det satt opp snekkerbygde garderobeskap fra Hødnebø Snekkerverksted.

Det går heis direkte opp og inn i leiligheten fra garasjen, og to garasjeplasser følger med. Er det behov, kan flere kjøpes i tillegg. Det er godt med gjesteparkering i garasjeanlegget, også. I kjeller ligger dessuten en tilhørende bod på 25 kvm.

- Å ha en bod på størrelse med en ettroms leilighet er ikke å forakte, sier Askjer.

Se boligens prospektside her

Fredelig og grønt

De seks leilighetshusene rammer inn et vakkert parkanlegg i engelsk stil. Toppleiligheten som er til salgs har utsyn både mot parken, og mot den store hagen til den sveitsiske ambassadørboligen i vest.

- Bygdøy er et av Oslos fineste og mest ettertraktede boligområder, og Bygdøynes er selve indrefileten. Her bor man landlig og fredelig og sjønært, men likevel i kort avstand til sentrum. Vi meglere kan kanskje litt for lett bruke begrepet «sjeldent», men her er dette definitivt på sin plass, sier Askjer.

Eiendomsutvikler Solon Eiendom er kjent for å bygge kvalitetsboliger med det lille ekstra. Nyskapende arkitektur og det ypperste innen byggtekniske løsninger er alltid i Solon Eiendoms fokus. Anerkjente Reiulf Ramstad Arkitekter ble engasjert til å tegne leilighetshusene på Bygdøynes. Det prisvinnende arkitektfirmaet har også tegnet flere andre vellykkede boligprosjekter for Solon Eiendom.

Se boligens prospektside her

Bygdøynes er Bygdøys mest eksklusive boligområde. Toppleiligheten ligger i det midterste bygget på høyre side.

Toppleiligheten sees til venstre i bildet. Den fredede engelske parken utgjør det som må være Norges flotteste fellesareal.

Lekkert Kvänum-kjøkken med store vinduer og god plass til kokkelering..

Vi megler det helt spesielle

Sem & Johnsen megler noen av landets mest eksklusive eiendommer.

Dersom du er på jakt etter noe utenom det vanlige, eller har en unik eiendom å selge? Ta kontakt med oss.

Liste med 1 menneske