Vi starter med utleie

Vi starter med utleie

Nå kan du leie ut eiendommen din gjennom Sem & Johnsen.

Verden utvikler seg, og det gjør også Sem & Johnsen. Etter over 40 år som megler av kvalitetseiendom i Oslo vest og Bærum, lanserer vi nå Sem & Johnsen Boligutleie.

Se våre boliger for leie her.

Vi har hentet inn den erfarne og velrenommerte Ola Sisselberg som daglig leder i det vi har som mål at skal bli Oslo vest og Bærums foretrukne utleiemegler for kvalitetseiendom.

- Det er spennende å få være med å bygge opp noe nytt, sier Sisselberg, som har mer enn ti års erfaring som utleiemegler.

Sem & Johnsen Boligutleie vil spesialisere seg på utleie av kvalitetsboliger i alle størrelser – fra praktiske pendlerleiligheter og flotte familievillaer, til praktvillaer for representasjonen.

«Med oss kan man være trygg på å få en bra leietaker, og at vi sørger for et knirkefritt leieforhold.»

- Vi vil være en fullservice utleiemegler som besørger at utleier får et enkelt utleieforhold, uansett hva slags eiendom det er snakk om, sier Sisselberg.

- De fleste som ønsker å leie ut vil gjerne gi fra seg nøkkelen og ikke tenke noe mer på det, spesielt om man flytter utenlands i forbindelse med jobb, for eksempel. Med oss som utleiemegler kan man være trygg på å få en bra leietaker, og at vi sørger for et knirkefritt leieforhold, uansett hvor mye man selv ønsker å engasjere seg.

Sisselberg forteller om god pågang av leietakere allerede, så Sem & Johnsen Boligutleie ønsker gjerne kontakt med deg som har en kvalitetseiendom å leie ut.

- Har du noen innsidetips til dem som har en bolig de skal leie ut, eller som vurderer å gjøre det?

- Generelt sett er det slik at jo bedre standard det er på utleieboligen, jo høyere pris og bedre leietakere får man. For en utleier er det attraktivt å leie ut til profesjonelle som pendler eller flytter til Oslo eller Bærum på grunn av jobb. To- og treroms leiligheter er etterspurte for slike kunder.

- Når det gjelder om boligen bør være møblert eller umøblert vil jeg si etterspørselen er omtrent 50/50 for leiligheter, mens for eneboliger er det mange som foretrekker umøblert, da slike boliger gjerne leies ut på lengre kontrakter, og familiene som flytter inn har med seg egne møbler, sier Sisselberg.

Sem & Johnsen Boligutleie opererer fra Sem & Johnsens Frogner-kontor på Amtmann Furus plass, i hjertet av Frogner.

Kom innom for en prat med en av de erfarne utleiemeglerne vi har i stallen, eller kontakt daglig leder Ola Sisselberg på os@sem-johnsen.no eller 957 01 174.

Vi kjenner Oslos leiemarked

Er du ute etter et godt sted å bo, eller har du en bolig å leie ut? Sem & Johnsen Boligutleie tilbyr kvalitet, profesjonalitet og et problemfritt leieforhold for alle parter.