Kontakt

Kontakt

Skriv inn i søkefeltet over navn på personen eller avdelingen du søker, eller scroll nedover for oversikt over alle ansatte inndelt etter avdeling.

Våre kontorer

Siden etableringen av virksomheten i 1977 har Sem & Johnsen Eiendomsmegling stadig ekspandert. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby omfatter i dag fire tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer hhv. på Frogner, Ullevål, Bekkestua og i Vika. I tillegg har vi en prosjektavdeling, spesialisert på salg av nye boliger, samlokalisert med Vikakontoret.

Frogner

Kontoret på Frogner ligger ved Amtmann Furus Plass, der Elisenbergveien, Frederik Stangs gate, Frognerveien og Løvenskiolds gate møtes.

Frognerveien 36, 0263 Oslo (Post: Pb 3094 Elisenberg, 0207 Oslo)

Liste med 17 mennesker

Vika

Sentralt plassert i flotte lokaler på hjørnet av Klingenberggaten og Haakon VIIs gate. Kontoret ble opprettet våren 2010 som en avdeling av det opprinnelige Sem & Johnsen slik det var drevet siden 1977. Kontoret i Vika har vært fundamentet for utviklingen og ekspansjonen av Sem & Johnsen som har foregått siden. Kontoret formidler i dag et betydelig antall eiendommer og tar stadig markedsandeler.

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

Liste med 19 mennesker

Bekkestua

Sentralt plassert i flotte lokaler ved Vinmonopolet, rett over gaten for Bekkestua Senter. Kontoret ble opprettet vinter 2015 som en avdeling av det opprinnelige Sem & Johnsen slik det var drevet siden 1977. Kontoret formidler i dag et betydelig antall eiendommer i Asker og Bærum og tar stadig markedsandeler.

Gamle Ringeriksvei 33, 1357 Bekkestua

Liste med 14 mennesker

Ullevål

Sentralt plassert i Vestgrensa rett ved Ullevål Haveby ligger vårt Ullevålkontor. Kontoret er godt etablert i området, og har meglere med lang erfaring og god lokal forankring.

Vestgrensa 4, 0851 Oslo

Liste med 3 mennesker

Prosjektmegling

Sem & Johnsen Prosjektmegling er spesialisert på salg av boliger under oppføring, og er markedsledende på sitt felt i Oslo og Akershus med ca 1500 solgte boliger pr år. Selskapet har høyt fokus på teknologiske nyvinninger, og vektlegger tilgjengeliggjøring av informasjon til sine oppdragsgivere.

Postadresse: PB 1488 Vika, 0116 Oslo - Besøksadresse: Klingenberggt. 7, 0161 Oslo

Liste med 13 mennesker

Boligutleie

Sem & Johnsen Boligutleie er samlokalisert med vårt Frognerkontor, og ligger ved Amtmann Furus Plass, der Elisenbergveien, Frederik Stangs gate, Frognerveien og Løvenskiolds gate møtes.

Frognerveien 36

Liste med 3 mennesker

Oppgjør

Vår oppgjørstjeneste er hovedsaklig organisert gjennom Sem & Johnsen Oppgjør, som gjennomfører majoriteten av våre eiendomsoppgjør samt oppgjør for "selg-bolig-selv"-tjenesten PROPR. I tillegg har Sem & Johnsen Prosjektmegling en dedikert person som gjennomfører oppgjør på deres prosjekter. Kontakt oss gjerne!

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

    Liste med 0 menneske

    SJ Corporate

    SJ Corporate sitt forretningsområde er å aktivt bistå kunder med verdiutviklende tjenester knyttet til M&A, finansiering, strategi og restrukturering. De seks partnerne i SJ Corporate har lang erfaring fra blant annet M&A, operativ ledelse fra flere bransjer, styrearbeid, konsulentvirksomhet og corporate finance.

    Hvis du ønsker ytterligere informasjon om vår virksomhet eller å diskutere et mulig samarbeide knyttet til transaksjonsmuligheter eller annet, vennligst ta kontakt.

    Liste med 7 mennesker