Kontakt

Kontakt

Skriv inn i søkefeltet over navn på personen eller avdelingen du søker, eller scroll nedover for oversikt over alle ansatte inndelt etter avdeling.

Våre kontorer

Siden etableringen av virksomheten i 1977 har Sem & Johnsen Eiendomsmegling stadig ekspandert. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby omfatter i dag fire tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer hhv. på Frogner, Ullevål, Bekkestua og i Vika. I tillegg har vi en prosjektavdeling, spesialisert på salg av nye boliger, samlokalisert med Vikakontoret.

Vika

Sentralt plassert i flotte lokaler på hjørnet av Klingenberggaten og Haakon VIIs gate. Kontoret ble opprettet våren 2010 som en avdeling av det opprinnelige Sem & Johnsen slik det var drevet siden 1977. Kontoret i Vika har vært fundamentet for utviklingen og ekspansjonen av Sem & Johnsen som har foregått siden. Kontoret formidler i dag et betydelig antall eiendommer og tar stadig markedsandeler.

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

Liste med 20 mennesker

Bekkestua

Sentralt plassert i flotte lokaler ved Vinmonopolet, rett over gaten for Bekkestua Senter. Kontoret ble opprettet vinter 2015 som en avdeling av det opprinnelige Sem & Johnsen slik det var drevet siden 1977. Kontoret formidler i dag et betydelig antall eiendommer i Asker og Bærum og tar stadig markedsandeler.

Gamle Ringeriksvei 33, 1357 Bekkestua

Liste med 13 mennesker

Ullevål

Sentralt plassert i Vestgrensa rett ved Ullevål Haveby ligger vårt Ullevålkontor. Kontoret er godt etablert i området, og har meglere med lang erfaring og god lokal forankring.

Vestgrensa 4, 0851 Oslo

Liste med 3 mennesker

Prosjektmegling

Sem & Johnsen Prosjektmegling er spesialisert på salg av boliger under oppføring, og er markedsledende på sitt felt i Oslo og Akershus med ca 1500 solgte boliger pr år. Selskapet har høyt fokus på teknologiske nyvinninger, og vektlegger tilgjengeliggjøring av informasjon til sine oppdragsgivere.

Postadresse: PB 1488 Vika, 0116 Oslo - Besøksadresse: Klingenberggt. 7, 0161 Oslo

Liste med 13 mennesker

Boligutleie

Sem & Johnsen Boligutleie er samlokalisert med vårt Frognerkontor, og ligger ved Amtmann Furus Plass, der Elisenbergveien, Frederik Stangs gate, Frognerveien og Løvenskiolds gate møtes.

Frognerveien 36

Liste med 3 mennesker

Oppgjør

Vår oppgjørstjeneste er hovedsaklig organisert gjennom Sem & Johnsen Oppgjør, som gjennomfører majoriteten av våre eiendomsoppgjør samt oppgjør for "selg-bolig-selv"-tjenesten PROPR. I tillegg har Sem & Johnsen Prosjektmegling to ansatte som gjennomfører oppgjør på deres prosjekter. Følgende personer arbeider med oppgjør:

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

Liste med 5 mennesker

SJ Corporate

SJ Corporate sitt forretningsområde er å aktivt bistå kunder med verdiutviklende tjenester knyttet til M&A, finansiering, strategi og restrukturering. De seks partnerne i SJ Corporate har lang erfaring fra blant annet M&A, operativ ledelse fra flere bransjer, styrearbeid, konsulentvirksomhet og corporate finance.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om vår virksomhet eller å diskutere et mulig samarbeide knyttet til transaksjonsmuligheter eller annet, vennligst ta kontakt.

Liste med 7 mennesker