Kontakt

Kontakt

Skriv inn i søkefeltet over navn på personen eller avdelingen du søker, eller scroll nedover for oversikt over alle ansatte inndelt etter avdeling.

Våre kontorer

Siden etableringen av virksomheten i 1977 har Sem & Johnsen Eiendomsmegling stadig ekspandert. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby omfatter i dag fire tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer hhv. på Frogner, Ullevål, Bekkestua og i Vika. I tillegg har vi en prosjektavdeling, spesialisert på salg av nye boliger, samlokalisert med Vikakontoret.

Frogner

Kontoret på Frogner ligger ved Amtmann Furus Plass, der Elisenbergveien, Frederik Stangs gate, Frognerveien og Løvenskiolds gate møtes.

Frognerveien 36, 0263 Oslo (Post: Pb 3094 Elisenberg, 0207 Oslo)

Liste med 15 mennesker

Vika

Kontoret i Vika ligger i flotte lokaler sentralt plassert i Oslos mest aktive og sentrale forretningsstrøk, på hjørnet av Klingenberggaten og Haakon VIIs gate.

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

Liste med 19 mennesker

Bekkestua

Vårt Bekkestuakontor er sentralt plassert i flotte lokaler i Ruudgården, rett ved siden Vinmonopolet og rett over gaten for Bekkestua Senter.

Gamle Ringeriksvei 33, 1357 Bekkestua

Liste med 9 mennesker

Nye Boliger

Sem & Johnsen Nye Boliger er spesialisert på salg av boliger under oppføring, og er markedsledende på sitt felt i Oslo og Akershus med ca 1500 solgte boliger pr år. Selskapet er samlokalisert med vårt Vikakontor på hjørnet av Klingenberggaten og Haakon VII´s gate.

Postadresse: PB 1488 Vika, 0116 Oslo - Besøksadresse: Klingenberggt. 7, 0161 Oslo

Liste med 12 mennesker

Boligutleie

Sem & Johnsen Boligutleie er samlokalisert med vårt Frognerkontor, og ligger ved Amtmann Furus Plass, der Elisenbergveien, Frederik Stangs gate, Frognerveien og Løvenskiolds gate møtes.

Frognerveien 36

Liste med 3 mennesker

Oppgjør

Vår oppgjørstjeneste organisert gjennom Sem & Johnsen Oppgjør, som gjennomfører alle av våre eiendomsoppgjør samt oppgjør for "selg-bolig-selv"-tjenesten PROPR. Kontakt oss gjerne!

Klingenberggaten 7, 0161 Oslo (Post: Pb 1613 Vika, 0119 Oslo)

    Liste med 0 menneske

    Administrasjon

    Administrasjon og ledelse for kjeden sitter sentralt plassert i Vika, samlokalisert med vårt meglerkontor her samt oppgjørsavdeling og Sem & Johnsen Prosjektmegling.

    Klingenberggata 7, 0161 Oslo

    Liste med 4 mennesker