Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Caroline selger disse boligene

Caroline har tidligere solgt disse boligene

Artikler

En strategisk tilnærming forenkler leilighetssalget

Etableringsfasen er spennende. Det bør ikke nødvendigvis megler være. Dette unge paret fikk erfare hvor lettvint et boligsalg kan være når man lytter til ekspertisen.

Les mer

Gjør uteplassen klar for 17.mai og sommer

Nå er det snart 17.mai og sommer, og tiden er inne for å stelle til uteplassen for mange hyggelige selskap! Slik kan du pynte og oppgradere uteplassen, noe som kommer godt med ved fremtidig salg.

Les mer

Ladeboks hjemme?

Flere og flere kjøper elbil. I takt med dette blir boliger med hjemmelader stadig mer attraktive. Men hva må du vite når du skal skaffe deg ladeboks hjemme?

Les mer

Hvorfor det kan være lurt å signere en samboeravtale

En samboeravtale fordeler eiendeler og verdier mellom partene, noe som både gjør økonomien i samboerskapet mer oversiktelig og et potensielt fremtidig brudd enklere.

Les mer