18 arealeffektive selveierleiligheter. 2-roms, 3-roms og 2 stk.romslige 4-roms med 2 balkonger.

Åkergløden Hus G

Nøkkelinfo

 • Pris
  6.250.000 – 6.250.000,–
 • Boligtype
  Annet
 • Eierform
  Selveier

Visningstider

 • Torsdag 3. sep.
  Kl. 18.00 – 19.00
 • Torsdag 10. sep.
  Kl. 18.00 – 19.00
 • Torsdag 17. sep.
  Kl. 18.00 – 19.00
 • Torsdag 24. sep.
  Kl. 18.00 – 19.00

Meld deg på visning her

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Åkergløden Hus G

Beliggenhet

Billingstad er en grønn boliglunge sentralt i Asker. Vi etablerer et helt nytt og moderne boligområde med uberørte, grønne koller og åser rundt boligene. Billingstad er stedet der skogen gir deg fred rett utenfor døren mens bussen tar deg raskt inn til byen.

Leilighetene er en del av den nye utviklingen på Vestre Billingstad. Hele området nyetableres med boliger, infrastruktur og grønn mobilitet. Neselva
rammer inn det nye boligområdet Vestre Billingstad og her etableres det nye parker og tilgang til elva.

I nabolaget er Oslofjorden i sør og Skaugumåsen og Grosetkollen i vest. Vinterstid er det så og si umulig å ikke tråkke i skiløypa, den kjøres 50 meter fra husveggene. Her kan du komme hjem fra skole eller jobb, spenne på skiene å gå deg deilig og varm, for så å ta turkakaoen i egen sofa. Mangler du appelsin til neste tur, så handler du det på butikken i nærsenteret.

Byggemåte

Som standard leveres ditt nye kjøkken stilrent, lyst og med god standard fra kjent kjøkkenleverandør. Gulvet får lys hvit trestavs eikeparkett, med vannbåren gulvvarme. Vegger og tak blir hvitmalt.

Innredningen får overskap med ledlys i underkant og gripelist på dør. Foring over overskap til tak. 30 mm laminat benkeplate farge mørk grå. Sveiset, rett kantlist i laminat. Underskapene får med håndtak i stål i hele underskapets/ skuffens bredde. Leveranse iht. kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Stålfarget ventilator i overskap over komfyr. Komfyrvakt plasseres på vegg under ventilator. Kjøkkenkran leveres av type Oras Saga med høy svingbar tut eller tilsvarende, med avstenging for oppvaskmaskin. Hvitevarer leveres ikke, men kan bestilles ved tilvalg.

Badet leveres med sandfargede vegg- og gulvfliser. Servantinnredning er hvit med heldekkende servantplate og underskap. Bredde ihht den enkelte leilighets plantegning. Speilet er i hele vaskens bredde med integrert lys. Dushjørnet har rette dusjvegger som kan slås inn mot veggen. I dusjhjørnet legges mindre flliser på 5x5 cm for å sikre godt fall.

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
G302 6.250.000,-6.269.454,-91m287m233

Mer om eiendommen

Kran og dusjhode av type Oras eller tilsvarende. Hvitt vegghengt toalett med hvit spyleknapp i veggen.

Bebyggelse

Åkergløden består av tre punkthus, totalt 58 leiligheter. 18 leiligheter i siste salgstrinn (bygg G). Punkthusene ligger i hjertet av Vestre Billingstad,
med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en
tilknytning til byen.

Bygg G vil ha leiligheter på 2, 3 og 4-rom, med ulike planløsninger. Boarealet starter på 43 kvm og går opp til 87 kvm.

Alle leilighetene får egen balkong/terrasse. Byggene vil være naturpreget med trefasader. Områdene mellom byggene vil beplantes.

Parkeringen og gjesteparkeringen er adskilt fra boligene. Dette gir trygge internveier og ro utenfor leiligheten.

I ÅKERGLØDEN FÅR DU
• Smarte planløsninger
• Balkong/terrasse
• Sykkelparkering
• Innendørs sykkelvask i p-kjeller

Tomt

Uteområdet er utformet etter stikkord som: grønne hagepreg, gode gangforbindelser på tvers av husrekker, gode felles grøntområder med intime

uterom og gode skiller mellom offentlige og private uterom gjennom beplantning og bygningsmessige grep.

Innkjøring til parkering er ledet inn under jorden før boligområdet. Dette gir enkel, men samtidig trygg adkomst. Området rundt byggene vil ikke være preget av trafikk, og det vil være et trygt område for lek og moro. Trafikk er sentralisert til én hovedfartsåre igjennom tomta, med små internveier inn til rekkehusene for av/påstigning. Gjesteparkeringen vil være umiddelbart ved innkjøringen til området, for minst mulig gjennomkjøring.

Parkering

I felles parkeringskjeller. 3- roms og større leiligheter kan kjøpe garasjeplass for kr. 300.000,- Det blir felles utendørs parkering som benyttes av barnehagen om dagen og beboeres gjester om kveld og i helger.

Boligene ligger i naturskjønne omgivelser
Byggene E, F og G ligger i midten hvor JMs Bergerløkka vises som hvite bygg.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme som henter varmt vann fra felles geo varmesentral for alle boliger i sameiet.

Skoler

Ny lokal barnehage i 2022 planlegger Læringsverkstedet å åpne en helt ny barnehage like ved Bo på Billingstad. Barn bosatt i Vestre
Billingstad har prioritet ved opptak. Barnehagen er en naturbarnehage med motto "Alt vi leker og lærer inne kan vi gjøre ute!". For oppdatert informasjon se læringsverkstedet.no. Det ligger også fem andre barnehager innenfor en radius på 1 km. Den nærmeste, Holmen
barnehage, ligger 200 meter fra Bo på Billingstad.

Barneskole
Hvalstad skole har ca 350 elever fordelt på 7 trinn.

Skolen ligger i turområdet mellom Hvalstad stasjon og Hvalstad barnehage.

Ungdomsskole
Torstad ungdomsskole ligger i kort gangavstad fra Bo på Billingstad, på en høyde ved Torstad, mellom Hvalstad og Holmen. Skolen har ca. 500 elever fordelt på tre trinn. Elevene kommer hovedsakelig fra barneskolene Billingstad, Hofstad og Hvalstad.

Steinerskolen i Asker
Steinerskolen ligger både i sykkelavstand til og med god bussforbindelse fra Bo på Billingstad. Skolen er delt i to lokasjoner på Nesbru:
1.-4. trinn og 5.-10. trinn. Skolen følger sin egen godkjente læreplan.

Videregående
Nesbru videregående ligger nært, men fjernt fra Bo på Billingstad. Eiendommene ligger vegg i vegg, med to forskjellige tilførselsveier, slik at det
er praktisk men at man ikke belastes med trafikk til skolen. Skolen har et bredt utdanningstilbud, se mer på nesbru.vgs. no. I nærområdet innenfor en radius på 5 km ligger også Holmen, Sandvika, Valler og Dønski videregående.

Matrikkel

Gnr. 32 bnr. 274 i Asker kommune

Området har flotte tur og joggemuligheter året rundt.
Leilighet E-101
Leilighet 301
Leilighet 302
Leilighet 303
Leilighet 304
Standard bad - her fra E-305
Bebyggelsen er tilpasses de naturskjønne omgiveler som omgir prosjektet
VInterstid gåpr de skiløyper rett utenfor boligene! Ski IN - Ski OUT!

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer