Bo på Billingstad - Skogfreden

Bo på Billingstad - Skogfreden

Nøkkelinfo

  • Pris
    5.300.000 – 5.350.000,–
  • Boligtype
    Leilighet
  • Eierform
    Selveier

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Kort om prosjektet

Bo på Billingstad - Skogfreden. 2 ledige 4-roms med store balkonger. Ferdig mars 2021.

Beliggenhet

Velger man å bo på Billingstad velger man den nye og praktiske boligen. Med på kjøpet får man nærheten til de rolige og naturlige omgivelsene.
På Billingstad får du en miks av by og skog, rett i nærheten av fjorden og byen.

Billingstad er en grønn boliglunge sentralt i Asker. Vi etablerer et helt nytt og moderne boligområde med uberørte, grønne koller og åser rundt boligene.

Billingstad er stedet der skogen gir deg fred rett utenfor døren mens bussen tar deg raskt inn til byen. Bo på Billingstad består av tre bolig­ konsepter. Åkergløden med mindre leiligheter i punkthus. Sollykken med rekkehus og hage. Skogfreden med større leiligheter.

Leilighetene er en del av den nye utviklingen på Vestre Billingstad. Hele området nyetableres med boliger, infrastruktur og grønn mobilitet. Neselva rammer inn det nye boligområdet Vestre Billingstad og her etableres det nye parker og tilgang til elva. I nabolaget er Oslofjorden i sør og Skaugumåsen og Grosetkollen i vest.

Vinterstid er det så og si umulig å ikke tråkke i skiløypa, den kjøres 50 meter fra husveggene. Her kan du komme hjem fra jobb, spenne på skiene å gå deg deilig og varm, for så å ta turkakaoen i egen sofa. Mangler du appelsin til neste tur, så handler du det på butikken i nærsenteret.

Bebyggelse

På Vestre Billingstad bygger vi romslige og praktiske leiligheter, med mulighet for oppgradert standard. I nabolaget har du skogen, mens byen
er lett tilgjengelig med kollektivtransport.

Åkergløden består av fire leilighetsbygg, totalt 80 leiligheter. 40 leiligheter i dette salgstrinn. Leilighetene er fordelt med 26 leiligheter i Bygg A og 14 leiligheter
i bygg B.

Bygg A, er romslige leiligheter, med god standard på kjøkken og bad.
Leilighetene har 2-4 rom, fra 39,5 til 127 kvm. Alle leilighetene har balkong eller terrasse.

Bygg B, Skogfreden komfort, har større leiligheter og flere finesser på kjøkken og bad, med blant annet hvitevarer inkludert. Leilighetene har 3-4 rom
og fra 83 til 124 kvm.

Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.

Byggene vil være naturpreget med trefasader. Områdene mellom byggene vil beplantes.

Parkeringen og gjesteparkeringen er adskilt fra boligene, med mulighet for levering/korte turer inn til leilighetsbyggene. Dette gir trygge internveier og ro utenfor leiligheten.

I SKOGFREDEN FÅR DU
o Større leiligheter

Boliger

Boligåpne nedPrisåpne nedTotalprisåpne nedBruksarealåpne nedPrimærromåpne nedSoveromåpne nedEtasjeåpne ned
A204 5.350.000,-5.367.754,-82.5m278.5m232
A206 5.300.000,-5.317.254,-80m278.5m232

Mer om eiendommen

o Romslig balkong/terrasse
o Komfortleiligheter med oppgradert standard
o Parkeringskjeller (p-plass kjøpes i tillegg til leilighet og koster kr. 300 000)
o Innendørs sykkelvask i p­kjeller

Tomt

På Vestre Billingstad bygges det et helt nytt boligområdet. Alt er gjennomtenkt fra start, infrastruktur, boliger og aktivitetsområder.

I det nye boligområdet etterstrebes det miljøvennlige løsninger. Avtrykket i lokalmiljøet skal være så lite som mulig og det vil fremstå som et rent, grønt og trivelig boligområde. Naturlig vegetasjon bevares og man vil utnytte lokale ressurser der det er mulig.

Kvalitetene i parker og uteområder skal være solide og varige. Det skal være vedlikehold fremfor utskiftning. Varierte utendørselementer som passer for både liten og stor.

UNIVERSELL UTFORMING
Hele området utføres i tråd med universiell utforming. Her skal det være like enkelt å bevege seg rundt til fots som på hjul.

Oversiktskartet viser alle de omkringliggende boligene, her får du ingen overraskelser. Hovedprinsippene av parker og friområder er definert, og Neselva vil komme frem i sin fulle prakt.

Det er en hovedfartsåre inn til området og gatetun hvor bilene kjører på fotgjengernes premisser.

Parkering

Alle 3 og 4-roms kan kjøpe garasjeplass. Dette er IKKE inkl. i oppgitt kjøpesum og kommer i tillegg med kr. 300.000,-

Skoler

OPPVEKST
Ny lokal barnehage
I 2022 planlegger Læringsverkstedet å åpne en helt ny barnehage like ved Bo på Billingstad. Barn bosatt i Vestre Billingstad har prioritet ved opptak.
Barnehagen er en naturbarnehage med motto "Alt vi leker og lærer inne kan vi gjøre ute!". For oppdatert informasjon se læringsverkstedet.no. Det ligger også fem andre barnehager innenfor en radius på 1 km.

A-205 - stor solrik balkong
Leilighet A-304 - store skyvedører i glass gir godt utsyn og masse lys.

Den nærmeste, Holmen barnehage, ligger 200 meter fra Bo på Billingstad.

Barneskole
Hvalstad skole har ca 350 elever fordelt på 7 trinn. Skolen ligger i turområdet mellom Hvalstad stasjon og Hvalstad barnehage.

Ungdomsskole
Torstad ungdomsskole ligger i kort gangavstad fra Bo på Billingstad, på en høyde ved Torstad, mellom Hvalstad og Holmen. Skolen har ca.
500 elever fordelt på tre trinn. Elevene kommer hovedsakelig fra barneskolene Billingstad, Hofstad og Hvalstad.

Steinerskolen i Asker Steinerskolen ligger både i sykkelavstand til og med god
bussforbindelse fra Bo på Billingstad. Skolen er delt i to lokasjoner på Nesbru: 1.­4. trinn og 5.­10. trinn. Skolen følger sin egen godkjente læreplan.

Videregående
Nesbru videregående ligger nært, men fjernt fra Bo på Billingstad.

Eiendommene ligger vegg i vegg, med to forskjellige tilførselsveier, slik at det er praktisk men at man ikke belastes
med trafikk til skolen. Skolen har et bredt utdanningstilbud, se mer på nesbru.vgs. no. I nærområdet innenfor en radius på 5 km ligger også Holmen, Sandvika, Valler og Dønski videregående.

Matrikkel

Gnr. 32 bnr. 274 i Asker kommune

Masse turstier i området. det er også en kyststi fra Holmenskjæret.
Visning mars
Kjøkken i A-403 - viser mulige tilvalg i farger og kjøkkeninnredning
Mange av leilighetene har eget dusjbad tilknyttet hovedsoverom (A-104).
Endeleiligheter har store vinduer som slipper inn mye lys.
A-401 romslig og lys hjørneleilighet.
Alle leiligheter har store sydvendte balkonger
Toppleiligheter har stor takterrasser (A-501)
A-406 Mange kjøkken har et vindu mellom over og underskap som gir ekstra lys.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer